Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вихідні у Кападокії

"Хоча ми обрали інший тур,цей тур "Вихідні у Кападокії" нам також дуже сподобався,через свою насиченість і організовану програму. "

Відгук туриста Аккорд тур K.Slivinska (Тернопіль) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 11 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Каппадокії…

Незважаючи на те, що з самого початку у нас був запланований інший тур, цей тур також дуже нам сподобався. Програма дуже цікава та насичена, тобто заскучати вам не прийдеться, це 100%. Готелі уютні, а той що в Кападокії особливо сподобався. Автобус був зручний і комфортний. Особлива відзнака водіям, вонр супер. Санітарні зупинки зацмали завджи достатньо часу і можна було поїсти чи попити каву.

Екскурсії, які ми обрали, а саме: Учхисар і Каймакли в Кападокії, Топкапи і модний Стамбул (вулиця Таксім просто клас) у самому Стамбулі, були дуже цікаві і реально круті. Ті, хто літав на шарі у Кападокії були надзвичайно задоволені! Тому ще це було просто, як в казці і здійснення мрії. Одним словом: рекомендую!

Окрема подяка нашому гіду Олічці Струс, вона просто супер!!! Оля, ти найкраща! Створювала теплу атмосферу, всім приділяла увагу, все було організовано, якшо виникали якісь мінімальні труднощі, то Оля відразу все вирішувала. Людина максимально позитивна, дружелюбна і дуже класна. Тому і надалі би хотілось подорожувати разом із гідом Олічкою Струс!

Номінації відгука "Вихідні у Кападокії"

0
Реклама
Відгуки про інші тури