Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш перший відпочинок з Аккорд

"Це було неймовірно. Море, гірські річки з температурою води +6, каньйони, величні гори, перевали, смачна їжа, цікаві люди, історія, озера. ЕМОЦІЙНИЙ ФЕЄРВЕРК НА ПРОТЯЗІ 10 ДНІВ. Впевнена що ще неодноразово поїду в тури з цією компанією. "

Відгук туриста Аккорд тур Якимова Світлана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскравий Смак Балкан:Македонія + Албанія + Чорногорія + Сербія!

Вперше скористалися туром з цією компанією. Тому в якомусь значенні для нас це був новий напрямок мандрів автобусом. Загалом ми раніше помандрували по 32 країнах світу, але не автобусами, а літаками зазвичай. Почнемо.

1) Зразу хочу відзначити професійний підхід та швидкість роботи персоналу Аккорду та моментальна реакція на форс-мажори. У нас в Болгарії зломився автобус о 2-й ночі. Водій дотягнув до заправки, а не став посеред поля, ПОВАГА. Зразу були підняті всі співробітники і о 8 ранку ми вже мали інформацію що автобус на заміну знайдений, а після 9 ранку новий автобус вже приїхав і наш тур продовжився. Знаючи скільки потрібно оформити різних документів та дозволів це ВЕЛИЧЕЗНИЙ + компанії що так швидко. Молодці, супер реакція і організація. ДЯКУЮ

2) Організація туру з дорогами, готелями, екскурсіями - на найвищому рівні, цікаво, комфортно, все встигаєш. Сподобалося і навіть трішки здивувало наскільки професійно та продумано.

3) Водії та автобуси - загалом ми замінили 3 автобуси (чисті та комфортні) але всі водії професіонали, спокійні і здається ніколи не втомлюються)

4) Готелі - всі готелі по туру були комфортні, чисті, з усім необхідним і смачними сніданками. Їх у нас було 5.

5) Екскурсії - ми були на 9 з переліку, найбільше сподобалися звісно каньйони, це емоційно просто феєрверк, тому рекомендую обов"язково. Всі інші також цікаві і пізнавальні. Нам не сподобалася Перлини Воєводіни, гід там була не професійна, не цікаво, і також дощ що ми не змогли нічого побачити через некомпетентну організацію нею программи по часу.

6) Гіди - окреме дякую нашому гіду Юрію який був з нашою групою с початку до кінця туру. Людина інтелектуально розвинена, з чудовим почуттям гумору, швидка реакція на всі моменти що потребують вирішення, спокійний, завжди на зв"язку, про весь тур знав все ідеалі і чіткі відповіді на всі питання, про екскурсії так розповідав цікаво та захопливо що замість 3 які ми планували взяти на початку ми взяли 9 і задоволені. Кожну країну та екскурсію описав так інтригуючи що коли в нас були інші гіди на кожній конкретній екскурсії ми слухали дуже уважно щоб нічого не пропустити. На мій погляд, з такими гідами подорож здається набагато комфортнішою, цікавішою та пізнавальною. Гід в Скоп"є та на каньйон Матка - професійно та цікаво. Гід в Тірана, Коман - - професійно та цікаво. Гід в - Котор - професійно та цікаво. Гід в озеро Скадарське - професійно та цікаво. Гід в Белград - моя суб"єктивна думка - не сподобалася, були політичні власні висловлювання, що на відпочинку не професійно, і зовсім не цікаво і не змістовно, вважаю потрібна заміна.

7) Група - це був командний дух, вікова група з 16 до 60+, але майже всі, крім одного, були на одній хвилі. Сміх, веселощі, цікаві екскурсії, неймовірні види, моря, озера, гірські річки, вечері в ресторанах це все давало сил та енергії нескінченної, хоча фізично тур важкенький, але то дрібниці в порівнянні що ти отримуєш від подорожі. Звісно один попався трохи... і впевнена що буде писати негатив, тому що сам по собі 100% негатив по життю і постійно вимагав таке що не могло бути, наприклад: посадіть мене на платні місця безплатно, чи - Я хочу екскурсію ту якої нема по програмі. Звісно йому відмовляли, тому що не за правилами, а його це дратувало дуже. Це трохи дивно для дорослої людини, але бувають і такі люди.

Номінації відгука "Наш перший відпочинок з Аккорд"

1
Реклама
Відгуки про інші тури