Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все вдалося на 100 відсотків

"Надзвичайно збалансований тур, де вдало поєднані море, сонце, дорога, екскурсії та хороший настрій."

Відгук туриста Аккорд тур Натали (Львів) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 09 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні враження про Грецію: відпочинок на Іонічному та Егейському морях

За день до виїзду організовано здали ПЛР-тести, результати яких отримали в Берегово у перший день туру. Наша група в складі 33 туристів була організованою, з відмінним настроєм з першого дня, а туристи, що поїхали без компанії одразу знайшли собі однодумців з позитивним мисленням.

Дні на курортах узбережжя Іонічного та Егейського морів змінювалися екскурсіями з надзвичайними пейзажами та пам'ятками древньої історії. Захід сонця в Лутраках та схід у Паралії Катеріні, монастирі на Метеорах, погляд з висоти Олімпу та Мікен, прогулянка грецькою рів'єрою, круїз на острів Скіафос та відпочинок на Охридському озері залишили по собі незабутні враження, світлини та спогади.

Висловлюю подяку організаторам Аккордтуру за збалансовану і вдало продуману програму.

Керівник групи Юрій Кравець - досвідчений спеціаліст та організатор, приємний співрозмовник, виважена та толерантна людина. Супровід через кордони (швидко, організовано), цікаві розповіді про місця та країни, через які проїжджаємо, інформування про регламент поїздки та підбір аудіо та відеоряду, недопущення конфліктних ситуацій (люди різні трапляються, усім не догодиш).

Вчасному та завчасному виїзду та приїду у місця призначення сприяли також наші водії - Роман та Андрій. Не обійшлося і без пригод - поломка кондиціонера та розбите лобове скло птахою у Північній Македонії. Водночас, поки туристи відпочивали, водії дбали про наш комфорт - усе було миттєво відремонтовано та замінено. Досвід Романа у проходженні гірських серпантинів та вузьких вуличок на нашому білому лайнері сприяв відчуттю надійності команди та безпеки туристів.

Подорожуючи одна, побоювалася трьохмісного поселення - хто знає, які попутниці попадуться... Якою ж приємною несподіванкою були мої подруги в турі - Олена та Світлана! Так дружньо я не сподівалася провести ці два тижня. Фотосесії, прогулянки, вечері з грецьким і не тільки вином, купання, засмагання, зустрічі сонця на сході і проводи його на заході - усе на позитиві, дружньо, разом та з хорошим настроєм. Дівчата, привіт вам і дякую за чудову компанію.

Чоловіки, які подорожують самі, також не залишаються без жіночої уваги в таких подорожах. Привіт, Діма, і хороших тобі попутниць у наступних мандрівках!

Окрема подяка Олені з "Клубу мандрівників" (Львів) за супровід, турботу та поради. Залюбки поїду від Вашої фірми ще не один раз!

Шановні туристи, подорожуйте з хорошим настроєм, адже згодом у пам'яті залишаються лише щасливі моменти та враження! Рекомендую саме цей тур у грецькому напрямку, як найбільш повний та збалансований відпочинок.

Номінації відгука "Все вдалося на 100 відсотків"

12

Інші відгуки Натали

Календарь 04.08.2019 - відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!
Голосов 36
Календарь 18.09.2018 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 2
Календарь 28.04.2018 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 11
Календарь 13.02.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури