Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій незабутній та найфантастичніший відпочинок в Греції!

"Сонце. Море. Гори. Незабутні враження!"

Відгук туриста Аккорд тур Helen (Харків) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 09 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні враження про Грецію: відпочинок на Іонічному та Егейському морях

Моя подорож до Греції почалася за день, ще зі славетного міста Львова, де відбулося перше знайомство зі групою та нашим гідом Юрієм Кравцем, який організував ПЛР-тестування в лабораторії.

Відверто кажучі, я несподівано потрапила у цю подорож, їхала без сподівань на краще, але незважаючі на обставини, я отримала фантастичні враження від Греції!

Кожен день подорожі був цікавим та незабутнім! Гори Метеори, та загадкові монастирі які розташовані на них - дійсно вражають! Курорт Лутракі на Іонічному узбережжі Греції - був для мене приємною несподіванкою! Кришталево-прозора та надзвичайно приємна, тепла водичка у поєднанні з галечним пляжем радувала кожного дня. А які там шалено красивучі закати... Схід сонця на узбережжі Егейського моря в Катерині Паралії, пісчані лагідні пляжі, безліч ресторанчиків та таверен з смачнючими морепродуктами в меню залишили лише приємні спогади! Пляжний відпочинок приємно поєднувався з екскурсіями на гору Олімп, Акрополь в Афінах, мис Суніон, озеро Вуліагмені, круїз на острів Скіафос (танок сиртаки у виконанні капітана Костаса-це круто!), автентичне місто Салоніки, та відпочинок на Охридському озері залишили по собі дійсно, незабутні враження, спогади та яскраві фото.

Авжеж, такого неймовірного відпочинку не відбулося б, якби не професійна команда у складі керівника нашої групи - Юрія Кравця та віртуозних, вихованих, стриманих водіїв - Романа та Андрія!

Висловлюю подяку Юрію за професійність, високий комунікаційний рівень, виваженість, толерантність, постійну інформаційну підтримку туристів 24/7, цікаві факти про кожну відвідану країну, та багато іншого. Дійсно, завдяки Юрію наша подорож була цікавою і,  насамперед,  організованою, а водієві Роману - завжди вчасною та безпечною (проходження кордонів, гірські серпантини, вузькі вулиці).

Я подорожувала сама, тому хвилювалася за те, яка буде група, які люди будуть поруч з тобою протягом 14 днів, якє буде розміщення в готелі, не хотілося потрапити на неприємну, або складну у спілкуванні людину, бо їдеш, насамперед, на відпрчинок. Але, ще при посадці в автобус у Львові з`ясувалося, що в мене в номері буде дві приємні сусідки - це Наталія і Світланочка, дівчатка - привіт! Дякую за приємну компанію! Також додам, що загалом, група з 33 осіб склалася з приємних та позитивних людей, мені було комфортно та приємно під час усієї подорожі!

Звісно, під час подорожі трапляються дрібні неприємності, але якщо Ви подорожуєте з гарним настроєм то вам гарантовані яскраві спогади надовго!

Номінації відгука "Мій незабутній та найфантастичніший відпочинок в Греції! "

19
Реклама
Відгуки про інші тури