Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знайомство з Грецію та Північною Македонією - неперевершені емоції та відчуття!

"Тур планувався ще в 2020 році, та через карантин поїхали лише зараз, очікування перевершили сподівання!"

Відгук туриста Аккорд тур Olitokma (Токмак) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 14 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Олімпійський привіт: Салоніки, Афіни, Метеори

Тур "Олімпійський привіт" - наш другий тур з Акордом, перший був чотири дні, і ми зрозуміли, що це зовсім мало, тому коли обирали тур до Греції, вирішили їхати на вісім днів в і це було правильне рішення! Якщо все по черзі, то спочатку перед виїздом туристи проходили ПЛР тести, ми з чоловіком були вакциновані та мали із собою сертифікати про вакцинацію, тому не проходили. Був довгий переїзд до північної Македонії, але знайомство з містом Скоп'є - столицею, було цікавим та пізнавальним. Країна розвивається та відбудовується, багато нових пам'ятників, цікавих будівель, красиві мости зі скульптурами. Але наше серце залишилося у старому місті - мусульманському районі. Самостійно відвідали фортецю Кале - пам'ятку історії. Зайшли до маленького ресторанчика із народною кухнею, там нас здивували порції - вони величезні! Далі ми мандрували до Греції, Салоніки, Парнас та Дельфи. Історія яка уходить своїм корінням у шосте століття до н. е. не може не захоплювати - Аполлон, дельфійський оракул, Діва Піфія, археологічний музей - про все це цікаво розповідала наш екскурсовод Ніна у Дельфах. Знайомство із грецькими стравами відбулося у таверні, все було дуже смачно, колоритно, приємно здивували ціни. Далі нас дивували своєю величчю Афіни. Немає сенсу описувати велич та монументальність всіх пам'яток які ми відвідали, не вистачить слів - потрібно приїхати сюди та все побачити на власні очі: Акрополь, Парфенон, Холм Муз, порт Пірей. Дякуємо особливо нашому екскурсоводу Лідії, вона не лише цікаво розповідала історію Афін, а й опікала кожного з нас, всім приділила увагу, та відповіла на всі додаткові питання. Далі у нас був вільний день в Афінах, і ми вирішили відвідати місцевий пляж. Скористалися муніципальним транспортом - метро та тролейбусом, з комфортом доїхали до обраного пляжу. Вода та пісок, як з картинки - море чисте, всі відтінки блакитного, пісок - мікроскопічна галька. Далі були святі Метеори - види місцевості просто неймовірні, космічні. Велич та краса, недарма ці неприступні скали обрали монахи. Ми відвідали два монастирі на скалах, святість цих місць відчувається навіть у повітрі. Ну і звичайно з Метеорів ми привезли неймовірні фото! Далі ми повернулися до Македонії, де нам чекало місто Охрид та Охридське озеро. Що місто знаходиться в горах відчутно по місцевому клімату - + 22 і це щось неймовірне, після + 38 у Афінах. Подивилися на історичні пам'ятки, дізналися історію. Але всіх вабило Охридське озеро, воно нас здивувало чистою, прозорою водою. Берег кам'янистий, але це зовсім не заважало. За бажанням у нас була прогулянка вздовж берега на човні - види навколо дивовижні: гори, озеро, будиночки з глиняної черепиці, все для відпочинку!

Окремо хочу сказати про готелі в яких ми оселялися - чисті, охайні, в Дельфах був особливо автентичний. Сніданки були ситні та різноманітні.

Вся наша подорож не була б такою чудовою, якби не керівник нашої групи - Марія Пазак! Прекрасний організатор, піклувалася про кожного з нас, розв'язувала всі питання, просто чарівна дівчина! Величезна подяка від нашої сім'ї.

Окрема подяка нашим водіям - справжні професіонали, особливо це відчувалося на крутих серпантинах.

Наша подорож друга з Акордом, і звичайно не остання, вже плануємо подорож на наступний рік.

Щиро дякуємо Акорд туру!

Номінації відгука "Знайомство з Грецію та Північною Македонією - неперевершені емоції та відчуття!"

1

Інші відгуки Olitokma

Реклама
Відгуки про інші тури