Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чаруюче Закарпаття

"З перших секунд перехоплювало дух від краєвидів, місць та атмосфери!"

Відгук туриста Аккорд тур Бабій Христина (Тернопіль) на тур
Поїздка: 23 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Теплий вікенд: Закарпаття і терми!

Кілька днів тому ми з подругами побували в турі "Теплий вікенд: Закарпаття і терми! ". Це був наш перший досвід у подорожах автобусним туром, але я щиро вважаю, що нам дуже пощастило. Цікава програма, хороший готель, стільки локацій за 3 дні ну і неможливо не відмітити те, який крутий гід нам "попався". Але про все по порядку.

Загалом, за три дні ми встигли відвідати значну кількість місць, якими пишається Закарпаття. Круто те, що програма туру включає в себе досить різні активності, як пасивний відпочинок в басейнах, так і активні прогулянки до озера Синевиру, водоспаду Шипіт та підняття на підйомниках. За 3 дні ви зможете побачити Закарпаття з різних ракурсів та повністю пройнятися місцевою атмосферою. Також море вражень залишають екскурсії по Мукачево та Ужгороді.

Неможливо не відмітити екскурсоводів та гіда, які надзвичайно професійно виконували свою роботу. Кожен з них знав дуже багато інформації і розповідали все виключно з пам'яті, а їхня дикція та українська - це щось надзвичайне.

Нашим гідом був Іван Симоненко, і мені здається, що тепер нам буде важко подорожувати з іншими гідами, бо всі так чи інакше будуть не дотягувати до його рівня. Було одразу видно, що людина горить цією професією і вона на своєму місці. В нашого гіда було багато своїх фішок, як от курси філології, на яких він навчав нас закарпатських слів . Тому якщо вам пощастить подорожувати саме з цим гідом, то найближчий місяць слова файно, фест файно, цімбор і цімборка стануть вашими улюбленими.

Номінації відгука "Чаруюче Закарпаття"

1
Реклама
Відгуки про інші тури