Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш прекрасний відпочинок у Греції

"Тур - мрія"

Відгук туриста Аккорд тур Iryna (Полонне) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 14 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Олімпійський привіт: Салоніки, Афіни, Метеори

Тур «Олімпійський привіт» - наша друга подорож з Аккорд туром. Ми надзвичайно задоволені, адже вдалося побачити стільки чудових всесвітньовідомих місць у Афінах, побачити панораму прекрасних Салонік, піднятися високо у гори (1000 м над рівнем моря) у Дельфах, відвідати чудо-півострів Пелоппонес, покупатися у Егейському морі у Напфліоні, позасмагати на пляжі курортного міста Паралія Катерині, відвідати чудесні археологічні Мікени. Окрім того побували у столиці Північної Македонії - прекрасному Скоп‘є, з’їздили на Охридське озеро! І все це за 8 днів))) Тому сказати що тур насичений це нічого не сказати!) Не можу не згадати надзвичайно професійних і компетентних гідів, які так цікаво вели екскурсії.

Дякуємо Аккорд туру за прекрасний, насичений тур. Подорож була добре організована і спланована, нам все сподобалось і заброньовані готелі і харчування (особливо у Афінах і Дельфах)

Особлива подяка нашій керівнику групи - Марії Пазак. Марія надзвичайно добрий, уважний і організований керівник, зуміла приділити увагу абсолютно усім.

Також дяка нашим прекрасним водіям, які дуже добре виконали свою роботу.

Якщо подорож - то тільки з Аккордом️

Номінації відгука "Наш прекрасний відпочинок у Греції "

0

Інші відгуки Iryna

Календарь 28.07.2019 - відгук на тур Загадковий Стамбул
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури