Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цей відпочинок точно назавжди в сердечку

"Цього відпочинку ми чекали цілий рік, оскільки ми обрали його замість випускного. Але короновірус змусив нас трошки почекати. Та воно того вартувало оскільки через стільки часу ми все ж зібралися разом і відірвалися так круто, як навіть не уявляли!"

Відгук туриста Аккорд тур ruslanasidelnyk (Бурштин) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 23 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомтесь, Чорногорія! або Там, де починається Море...

23 липня. Цього дня чекали всі і вже рахували дні коли ми з повними валізами і сповнені очікування відпочинку відправимось в Чорногорію. І ось цей день пік настав. Скільки щастя було в тих очах коли ми побачили автобус який наближався до нас і там писала циферка 180. Наш прекрасний автобус, в який заходити навіть не було страшно. Всі екскурсію були з нашими чудовими водіями, які справді ПРОФЕСІОНАЛИ. Іноді ми з відкритими ротами спостерігали як вони проїжджали там, де нам здавалося неможливо проїхати. Ми встигли потоваришувати навіть з ними. Перед відправкою ми познайомились з нашою просто неймовірною гідом Юлією Костей. Вона з перших секунд викликала довіру своєю щирістю і своїм ставленням до всіх нас. Вона влилась в нашу компанію зразу як своя, скільки пригод ми разом пережили, просто без слів. Це будемо пам‘ятати лише ми) Саме за її порадами ми скуштували найсмачнішу піцу Будви, відвідали найкращий пляж, разом відвідали чудовий ресторан, в якому в кінці ми спільними зусиллями намагались пояснити офіціанту англійською що таке розміняти гроші. Наша Юля зробила подорож до такої красивої країна як Чорногорія ще насиченішою. Любимо, цілуємо, обнімаємо. Обов‘язково маємо разом відвідати ще не одну країну.

Я вже сижу вдома, а емоції досі переповнюють. Ці краєвиди, пейзажі, море, гори, культура, ми вже встигли влитися в цю країну. Нам і піцу безкоштовно давали, і в клуб пускали, ми і чорногорських пісень з собою в Україну привезли які слухаємо без перестану. Окрема вдячність власнику готелю (ми правда не зовсім запам‘ятали як його звали, для нас він був і Рахман і Рамен і Рамадан ахахах) але ми жили зі всіма зручностями в номерах. Сніданки були пречудові. Та й до моря зовсім не далеко, ще дуже радувало. Одним словом все було просто неймовірно. Згадувати цю подорож ми будемо ще довго. Дякуємо акорд туру за таку чудову поїздку і за таких чудових працівників (водіїв та нашу Юлю), які за ці декілька днів стали нашою малосімейкою.

Номінації відгука "Цей відпочинок точно назавжди в сердечку"

3
Реклама
Відгуки про інші тури