Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Побачення з Хорватією і Адріатичним морем

"Країна, море, готель. харчування - все чудово! Програма туру, на мій погляд має бути трошки іншою."

Відгук туриста Аккорд тур rosvet (Вишгород) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 23 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення на Адріатичному морі... Хорватія

Сподобалося усе! Прекрасне море кольору бірюзи, сосни, білі скелясті гори, лагідне сонечко, смачні сніданки і вечері. Окремо хочу сказати, що залишилася задоволена готелем Біоковка, гарні умови, чисто, затишно, зручно, прямо біля моря, набережної і курортного життя.

Морська прогулянка на острови Хвар і Брач була малоінформативною, проте ми насолодилися прогулянками по стареньким вузеньким вулочкам. скуштували місцевого вина і накупили сувенірів. Курортний острів Брач, з його відомим пляжем "Златий Раг" теж сподобався, тут ми пройшлися по сосновій алеї, а потім накупалися досхочу в приємних водах Адріатики. Ну звичайно і обід на кораблику був непоганий, нас пригостили смаженою Макреллю з капусткою, білим сухим вином. Для аперетиву пригощали Ракією і солодкими пончиками із згущеним молоком.

Екскурсія на Плітвіцькі озера, була моєю мрією, але я від неї відмовилася, оскільки її перенесли на ранок наступного дня після довгого переїзду з України в Макарську, знову повертатися по тій самі дорозі 300 км, я вже не хотіла. Чому б її не поставити в останній день подорожі, коли з готелю висиляють об 11.00, а до 19.00 треба десь перебувати з речами. (мокрими купальниками і провізією в дорогу). В програмі туру було багато пропозицій відвідати цікаві місця, але ж вони такі об. ємні. що займають цілий день, мені здається це не правильним, хоч би пів дня провести на морі (це все ж таки морський тур): мова йде про Трогір, Спліт чи парк Кирк. Для таких місць мало 3 дні. Багато часу займає дорога! Хоч автобус був комфортний з кондиціонером. великими вікнами і відкидними сидіннями, та все ж дорога далека!!!! Вірніше мені шкода того часу. який ми витратили в дорозі. На мій погляд екскурсії мали бути по ходу руху до місця призначення (в даному випадку до Макарської). Туристичні зупинки із відвідування окремих місць чи міст, робили б подорож не такою довгою. Ми проїздили Будапешт і Загреб, де можна було зупинитися відпочити, послухати нашого чудового екскурсовода, залишитися на ніч в готелі, а потім продовжити подорож з новими силами. Екскурсія по Львову, на мій погляд в цьому турі зайва, краще виїжджати зранку і не витрачати час на неї і на похід в лабораторію. це можна зробити самому вдома треба тільки давати детальніші вказівки.

Релакс по закарпатський вийшов непоганий в Брегово, але ж все таки проїхати до Хорватії щонайменш 1500 км. то варто приділити саме їй більше уваги, а по україні зробити окрему подорож.

Особливо хочу відмітити роботу нашого гіда, такого спокійного, чемного, ерудованого молодого чоловіка. Дуже приємно мати справу з такими людьми!!! Корисна інформація, приємний тембр голосу (що дуже немаловажне!!) доповнювали краєвиди за вікном. Мені це подобалося навіть більше ніж музика чи фільм.

Написала багато, сподіваюся логісти туру врахують мої побажання, щоб кожен турист відчував як про нього подбали і продумали все до дрібниць!

Всім тепла і злагоди, успіхів і процвітання!! Подорожуйте, не шкодуйте коштів. Як кажуть, не має значення, що у тебе старі кеди, якщо ними ти мандруєш по Парижу!

Номінації відгука "Побачення з Хорватією і Адріатичним морем"

0
Реклама
Відгуки про інші тури