Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Надзвичайне знайомство зі Стамбулом

"З самого початку тур обіцяв бути незабутнім, прекрасний гід, супер зручний автобус, неймовірно комфортний готель та колоритний Стамбул, в який закохуєшся з першого погляду. "

Відгук туриста Аккорд тур Дари (Хмельницький) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 24 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецький вікенд...

Ще перед від'їздом гід надав усю необхідну інформацію, тому зі спокійною душею ми відправились на зустріч мрії. Якщо чесно мріяла відвідати Стамбул вже декілька років і саме завдяки Аккорд Тур я зовсім не розчарована у знайомстві з цим містом. Хоча дорога була трохи втомлююча, наш гід - Ігор Даніелян та водії зробили усе можливе, щоб ми почувались комфортно: вмикали цікавенні фільми та круту музику. Готель (Grand Ons), у якому ми жили, хоч доволі скромний, та супер комфортний, персонал ввічливий, терпеливий та завжди готовий допомогти. А екскурсовод Расім, це взагалі окрема розмова, нахвалювати його можна нескінченно, одразу помітно, що людина - професіонал своєї справи, знав як розважити та розвеселити, як зацікавити та що розповісти, усі слухали із задоволенням, хоча наша група була досить різноманітна. Також сподобалось те, що гід радив куди краще сходити, що зробити та т. д. аби не розгубитись та не розтринькати усі свої гроші, особисто для мене це багато що важить, тому що розумні витрати це не моє.

В загальному сказати, що я задоволена це нічого не сказати, я просто в захваті та вже чекаю з нетерпінням наступної поїздки, яку обов'язково замовлю на Аккорд Тур!

Номінації відгука "Надзвичайне знайомство зі Стамбулом"

1
Реклама
Відгуки про інші тури