Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій казковий відпочинок

"Це був мій щасливий квиток: найкраще місце в автобусі; кваліфікований гід, професіонал своєї справи Віталій; чудовий готель, чарівне море, найцікавіша програма... "

Відгук туриста Аккорд тур VKozak (Броди) на тур
Поїздка: 23 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення на Адріатичному морі... Хорватія

Завжди мріяв відпочити на березі Адріатичного моря. Тому можливість поїздки на Макарську рив'єру, що в Хорватії, стала для мене шансом втілити свою мрію в життя.

Мені дісталось чудове місце в передній частині автобуса, звідки я міг насолоджуватися краєвидами, що відкривались під час цієї подорожі. Наш гід Віталій під час всієї поїздки висвітлював цікаві історії, що відбувалися в кожній місцевості, яку ми проїжджали, він наче професійний краєзнавець-універсал знав особливості кожного клаптику на нашому маршруті від Львова і до Макарська.

Поселився в чудовому готелі "Біоковка", що знаходиться поблизу морського пляжу. Нас зустрів привітний персонал. Поруч з готельним номером - вишуканий ресторан, де можна вволю посмакувати: сніданок і вечеря.

Наступний день - екскурсія на Плітвицькі озера. Вважаю, що кожен, хто відпочиває в Хорватії, має насолодитися красою цього національного парку. Неначе потрапив у казку, захоплюючись місцевими водопадами, озерами... Від національного парку ми мали свого екскурсовода - місцеву дівчину-студентку, що вивчала російську мову. Вона цікаво, детально і зрозуміло розказувала про Плітвицькі озера, відповідала на всі питання, зачаровувала туристів своїми розповідями.

Далі - поїздка пароплавом на острова Хвар і Брач. В програмі: частування на кораблі місцевою ракією на маршруті Макарська - острів Хвар; піша прогулянка невеличким містечком отрова Хвар; пікнік на кораблі з білим вином та рибою на маршруті острів Хвар - острів Брач; купання на пляжі острова Брач; повернення в Макарська. Цікавий, багатий на нові відкриття день.

Загорати довго на місцевих пляжах важко, треба берегтися від опіків, а купатися дуже приємно: чиста, блакитна вода Адріатичного моря неначе притягує до себе і ти залишаєшся в її полоні.

Дорогою назад наш гід Віталій далі вів свою цікаву екскурсію. Вже перетнувши кордон Угорщина-Україна ми продовжили свій відпочинок на термальних водах Берегово. Басейни та гідромасаж довершили релакс нашої подорожі...

Цікава, незабутня поїздка. Дякую нашому гіду Віталію за чудові враження, що я отримав від цього побачення з Адріатичним морем...

Номінації відгука "Мій казковий відпочинок"

0
Реклама
Відгуки про інші тури