Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший тур за який я прошу віддати гроші видаляють отзиви

"Все почалося з поганого відношення їм і завершилося."

Відгук туриста Аккорд тур Цибань Катеринка (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Моя улюблена Греція: Салоніки, Дельфи, Афіни, Метеори

Вже не перший раз їжджу з акорд тур і з кожним разом все гірше і гірше. Якщо коротко, то водії не досвідчині вперше їдуть на такому автобусі і в міжнародний тур, а гід через водіїв нервував і іноді не адекватно реагував.

Тур почався жахливо, з Одеси до українського кордону їхали 7 годин хоча навіть якщо враховувати санітарну зупинку більше 5 не повинні були.

Водії часто не знали куди і як їм їхати у них не було точного маршруту, проїжджали повороти їхали в один бік потім повертались назад. І це по Україні.

Перед кордоном Гід не попередила нас що треба дістати документи, тільки коли до нас зайшов митник всі одягли маски і почали діставати паспорти.

Вже на кордоні трапилась поломка автобуса, яку вирішили, але ми на цьому загубили час. Кордони пройшли відносно швидко, але нам за увесь час це з 15:25 до 21:27 не зробили санітарну зупинку. А коли о 21:27 зробили то в тому місці де туалет був закритий і Альона (гіду) було на це всеодно.

Так і Руминію ми проїхали не за 5 годин, а за 12. Якими дорогами і як вони кружляли не знаю, оскільки спала. Але де можна було кататись додаткові 7 годин невідомо.

Таким чином ми доїхали до Болгарії о 9:00 і нам ще треба 5 годин по ній їхати, але враховуючи те як водії їхали + поломки ми доїхали до Греції о 16:26.

Ми в автобусі їхали 30 годин і 30 хв. Замість 24 і це не через затримку на кордоні.

Автобус не оснащений столикими, кишенею для речей і місцем для ночівлі водіїв, по салону автобуса бігали мурашки.

Ми приїхали в Солоніки о 20:00 і на екскурсії не переглянули все. Пересіли на нормальний автобус і все + - проходило по часу нормально На наступний день так і не побачили собор Дмитрія, хоч екскурсовод обіцяв. Екскурсія в Метиори не дуже замість 2 монастирів відвідали 1 на екскурсії не показали моші і нічого цікавого не розповіли (все можна глянути у відео). Тільки гарні фотографії.

Дельфи цікаве місто і цікавий музей архіологічний, але екскурсовод знову не розповіла все і всі місця не відвідали, в музеї (будівлі) екскурсії взагалі не було.

З дельф їхали на своєму автобусі замість 3 годин 5 і нічого щоб могло заважати рухатись з нормальною швидкістю.

В Афінах екскурсовод знову не розповіла все і провела екскурсію не по повному акрополю + не дала час на фотографії. (Сказала що можна зайти знову щоб все переглянути, все це брехня. Якщо ви зайшли і вийшли то більше не зайдете.)

Організація тура жахлива.

Другий день в Афінах почався з того що перенесли екскурсію пізніше з 7:15 на 10 і як завжди наш автобус запізнився на 30 хв. Їхали на 60 хв довше до кожної зупинки чим показував GPSі це я + 1 годину додала. Розповіли що " замість екскурсії в Епідавр поїдемо на пляж на 3 години (я не встигла записати на диктофон, але так було сказано) І правильно цього не сталося, хоч 2 години вже щось.

Про екскурсію на мис Сюньйон сказати нічого не можу не відвідала.

Але якщо хочете зекономити і поплескатись в морі то можна на метро доїхати в Піреї за 1,20€ і там є безкоштовний пляж.

Знову нашим автобусом їхали в останнє місто де готель їхали замість 4 годин 6. І в самому місті водіям було важко дивитися в навігатор і ми хвилин 15 просто каталися туди сюди.

На останій день в Греції була екскурсія Олімп, на яку ми їхали з іншими водіями зв'язку між гідом та ними не було, вони не знали звідки нас забирати. Таким чином ми запізнились на 1 годину. Альона не попередила що дороги зачинені на Олімп і туди ми не потрапили за що платили гроші не зрозуміла (прошу повернути 15 €). (Пуста трата грошей, бо навіть не піднялись на Олімп якщо б дороги були б відкриті, а всього лиш на маленький горбочок). Екскурсовод був найкращий за увесь час, якщо гори будуть відкриті тоді всім рекомендую відвідати цю екскурсію.

Як на диво водії їхали назад до України нормально, але не все пройшло гладко.

Оснання санітарна зупинка була о 7 і до 15 ми їхали без них. І знову ж гіду було всеодно. Відношення до людей погане і організація жахлива не раджу взагалі їздити з Акордом, просто висасують гроші з людей.

Гарнітурою користувались 3 рази і потім вона зламалась за неї б хотілося повернути пів ціни 5€.

Номінації відгука "Найгірший тур за який я прошу віддати гроші видаляють отзиви"

3
Реклама
Відгуки про інші тури