Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій маленький рай Чорногорія

"Наш тур з самого початку вдало склався. Не глядячи на те що за вікном йшов дощ, в салоні всі люди мирно спілкувалися , та починали знайомитися. З перших хвилин всі почували себе однією командою"

Відгук туриста Аккорд тур Олечка (Дніпро) на тур
Поїздка: 02 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мій маленький рай - Чорногорія!

Цей тур просто казка. Дуже насичена і цікава програма туру. Окрема подяка гідові Горуйко Гордію, який зробив все можливе і неможливе, щоб ми почували себе комфортно і насолоджувалися відпочинком. Розповіді його були дуже емоційними, які підтверджувалися історичними фактами, велика кількість легенд, які складали враження про данну місцевість. Також окрема подяка нашим водіям, Ігореві та Василю, які возили нас гірськими серпантинами. Хлопці, Ви молодці! Так тримати!
Цей тур просто казка. Дуже насичена і цікава програма туру. Окрема подяка нашому гідові, Горуйко Гордію, який зробив все можливе і неможливе, щоб ми почувалися комфортно і насолоджувалися відпочинком. Розповіді його були дуже емоційними, які підтверджувалися історичними фактами, велика кількість легенд, які складали враження про данну місцевість. Також окрема подяка нашим водіям Ігореві та Василю, які возили нас гірськими серпантинами. Хлопці, ви молодці! Так тримати!

Номінації відгука "Мій маленький рай Чорногорія"

1
Реклама
Відгуки про інші тури