Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наче побувала у казці

"Хочу в Грецію ще... "

Відгук туриста Аккорд тур Liubov (Ковель) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 26 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Музика прибою: Відпочинок на егейському морі Греції!

Хочу поділитися враженнями від неймовірної подорожі, здійсненої за допомогою Аккорд-туру з 26.07.2021 по 04.08.2021р. Перш за все хочу подякувати агентству за те, що моя мрія відвідати чарівну Грецію таки здійснилась! (тур був замовлений і проплачений ще у лютому 2020 року, але в минулому році через пандемію не відбувся). Тур привабливий тим, що передбачає активний відпочинок (5 днів на узбережжі Егейського моря + екскурсії для охочих відвідати чарівні краєвиди та історичні місця Північної Македонії та Греції).

Турпоїздка була надзвичайно вдалою, цікавою, уміло організованою. І в цьому велика заслуга нашого керівника групи Єфімець Ольги. Це справжній професіонал, яка вміла і підняти настрій своєю чарівною посмішкою, і зацікавити розповіддю про самобутність історії, звичаїв, побуту македонців та греків, і безпроблемно вирішити організаційні моменти, і навіть швидко згуртувати всіх нас, туристів, як одну команду. Навіть перетин кордонів (а їх було декілька - через Румунію, Сербію, Північну Македонію, Грецію)   відбувся без затримок та довгих черг!  

Для тих, хто ще вагається, чи варто планувати такий автобусний тур, раджу таки зважитись на нього. У вас буде можливість відвідати екскурсію в Скоп'є та побачити незабутній каньйон Матка, Охрідське озеро в Північній Македонії. А від побаченого на Метеорах, Акрополі в Афінах захоплює подих! Навіть неймовірна спека + 40 не зіпсувала наших вражень від величі, урочистості, святості відвіданих місць.  

Окремо хочу сказати про відпочинок на Егейському морі. Для мене, яка  купалася тільки у Чорному та Азовському морях, можливість зануритись у прозору, лагідну воду біля гори Олімп нагадувала казку...   Смачні сніданки, привітний персонал, зручний та сучасний номер у готелі "The Silk"  (курортне містечко Паралія) доповнювали цю казку...

P. S. Окрема подяка нашому гіду Оленьці, яка ще й попіклувалася про наше щасливе повернення додому. Зокрема нам, трьом ковельчанкам, допомогла викликати таксі у Львові ще й почекала його приїзду!

 

Номінації відгука "Наче побувала у казці"

0
Реклама
Відгуки про інші тури