Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкраще святкування мого дня народження !!!

"Цей тур я запам'ятала на все життя, так цікаво я ніколи не святкувала свій день народження. Протягом тижня не було жодної хвилини для скуки і смутки. Нам попався неймовірний гід Денис який весь час нас дивував цікавими історіями Албанії і Македонії"

Відгук туриста Аккорд тур Дара (Львів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 02 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Симфонія відпочинку... Албанія + Північна Македонія

З самого початку я неочікувала чогось грандіозного від цього туру, і в цьому я помилялась. Все почалося з комфортної поїздки, знайомств з групою, історій країн яких ми відвідали і фільмів. Хоча ми їхали аж 21 годину, час неймовірно летів і це все заслуга нашого керівника групи який цікаво розповідав історії, підібрав смішні фільми і зацікавлював нас майбутньою пригодою.

Готелі в яких ми проживали були комфортабельними, впринципі не було ніяких зауважень.

Екскурсії були змістовні і пізнавальні. Емоції досі переповнюють від побаченого і почутого. Море неймовірно чисте, я купалася весь можливий час. Загальна краса пейзажів перебивала подих, всюди було заворожуєче поєднання моря і гір.

В свій вільний час ми теж не сиділи на місця, смакували традиційні страви і десерти, плавали на байдарках, особисто я каталась на гідроскутері, групою відвідували бари і нічні клуби, влаштовували нічні посиденьки у моря.......

Я неймовірно вдячна за такий прекрасний відпочинок, за круту зібрану компанію, і підібраного нам гіда Дениса. Бо багато залежить від колективу і гіда і мені казково повезло з цим. Надалі однозначно знаю що наступна моя подорож теж буде з Accordtour️

Номінації відгука "Найкраще святкування мого дня народження !!!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури