Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірні місця в які ми повернемось!

"Все приємне і яскраве швидко закінчується. Але воно того варте! Виправлення тут , бо основний текст вже не дають відреагувати( Морські жителі піджарені на ГРИЛІ!!!(а не ото, що підказав т9)) "

Відгук туриста Аккорд тур Okinurrri (Миколаїв) на тур
ще
16
фото
Поїздка: 02 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Симфонія відпочинку... Албанія + Північна Македонія

Дуже швидко промайнув час і ми вже повернулись з туру "Симфонія відпочинку... "

Ще досі перед очима стоїть не з чим не зрівняне, всіх відтінків аквамарину Іонічне море, скелі, Охридське озеро, курортно - безтурботні міста, мальовничі гори і трохи... наш "дім" на колесах з гордим лого "Мерседес"))

Що бачили: Албанське Іонічне узбережжя з містами, не схожими одне на одне. І трохи Північної Македонії - місто Скопʼє, Охрид і каньон Матка.

А також: райські острови, чудові пляжі, історичні та архітектурні пам'ятки, гарні набережні, затишні ресторанчики, різні екзотичні рослини і ще багато цікавого.

Що їли: недорогу і смачнющу їжу без ГМО (все, що купували в магазинах було від смачного до дуже смачного)

Вуличну їжу (смачно, багато, щедро)

Свіжих та прекрасно приготованих на готов морских жителів (вже-ні))

Нормальні, хороші та чудові сніданки у готелях.

Морозиво. Багато морозива.

Що пили: Відмінне македонське вино та чудове Албанське пиво, нормальне Албанське вино і нормальне македонське пиво (суто наша думка)

Що сподобалося: досить гарно складена програма, зручний автобус, приємні та професійні водії, добір відео контенту на різні смаки, чистий, затишний та "працюючий для людей" готель у Саранді, незабутня прогулянка до островів Ксамиля і дуже гостинна та старанна команда кораблику.

Що не дуже сподобалось: несподівано довгі переїзди між містами у середині країни (дитині степів складно робити поправки на серпантини)), але ж ми впорались. Один готельчик у на горі у Вльорі, в якому не чули, що таке готельний бізнес. (А шо так можна?))

Особлива душевна подяка: професійному і захопленому своєю справою, харизматичному і дисциплінованому, терплячому та уважному ватажку рейсу 999 Денису Горчакову. Дуже приємно, коли не змушена вихваляти, щоб підтримати чи підбадьорити, а просто констатуєш факт. Денис відпрацював дуже гідно: всі питання були на контролі, всі проблеми вирішував, як тільки міг, тримав у тонусі велику, різновікову та переважно жіночу групу, посміхався своєю шикарною посмішкою і підтримував гарну атмосферу. Тож, респект та велике дякую "Аккорд - туру" за організацію та класний кастинг для своєї співробітників!)

Отже. Як сказав наш, не по роках мудрий гід, продовжую "сидіти на наркотику" під назвою "подорожі"))

Дякую і крутим одногрупникам також!

Номінації відгука "Неймовірні місця в які ми повернемось!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури