Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур

"Ця поїздка була незабутньою, я змогла відчути всі переваги автобусного туру ! Щоденний ефект "Вау!" від краси яку ти бачиш, від того що з тобою відбувається, затьмарив довгі переїзди і всі незручності пов'язані з дорогою."

Відгук туриста Аккорд тур YanaTruten (Полтава) на тур
Поїздка: 02 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Симфонія відпочинку... Албанія + Північна Македонія

Це мій перший автобусний тур закордон з відпочинком на морі, до цього обирала лише авіатури. І хочу сказати, що ця відпустка була найкращою в моєму житті, я зрозуміла всі переваги автобусних турів. Це можливість змінювати картинку кожного дня, знаходити, відкривати нові прекрасні місця від краси яких дух перехоплює. Це ефект "Вау! " щодня! Цього неможливо відчути в пакетному авіатурі, коли ти знаходишся весь час в одному готелі в одному місті.

Тур "Симфонія відпочинку" мені сподобався, тим, що тут була можливість і відпочити (покупатися, позасмагати) на Іонічному морі, Охридському озері, а також познайомитися з найцікавішими містами, з історією країн, які ми відвідали.

Окремо дякую нашому гідові Денису Горчакову, за те що він зробив наші переїзди максимально комфортними, за його професійність у розв'язання будь-яких питань. А також дякую водіям, вони справжні профі у проходженні серпантинових доріг - це було зовсім не страшно.

Албанія і Північна Македонія - це країни з неймовірно красивою природою! Всім рекомендую відвідати ці країни разом з Акордтур.

Номінації відгука "Мій перший автобусний тур"

0
Реклама
Відгуки про інші тури