Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Літні враження про Грецію

"Це незабутня подорож до теплої та сонячної Греції"

Відгук туриста Аккорд тур Anna (Черкаси) на тур
ще
21
фото
Поїздка: 02 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні враження про Грецію: відпочинок на Іонічному та Егейському морях

Ми обрали тур на 14 днів "Летние впечатления о Греции". Виїзд був 2.08, і в цей час було дуже спекотно, і саме через спеку, деякі екскурсії нам замінили.

Але нам дуже пощастило, що саме з 1.08 були зняті деякі карантинні обмеження, і в перше в цьому році відбувся круїз по островам!

Відразу хочеться відмітити роботу та подякувати нашому супроводжуючому Марії Матковській. Дуже організована, весела та ерудована людина! Завжди завчасно подавала всю інформацію, все чітко та зрозуміло! Всі питання вирішувалися миттєво.

І ще, що не менш важливо, нам дуже пощастило з групою! Це мало свій вплив на загальні враження та настрій)).  

А тепер про екскурсії:

1) Святі Метеори - місце, яке однозначно потрібно відвідати! Вражає своєю красою, величчю та неймовірними краєвидами! Ми відвідали один із храмів, що був відчинений для туристів, і там у нас було достатньо часу, щоб погуляти, поставити свічки, купити сувеніри та пофотографуватися.

2) Ми брали екскурсію "Дельфи - центр світу еллінів", та через спеку музей під відкритим небом був зачинений, і нам запропонувал археологічний музей (тут на любителя). Та додали гірське містечко Арахова, що дійсно вартує побачити!

3) Ще одна екскурсія, що надзвичайно порадувала (так як в програмі при покупці туру її не було) - це поїздка на мис Суніон, з видом на храм Посейдона!

Однозначно треба бачити це місце, просто навіть з тієї причини, що це крайня південна точка материкової Греції! І це вражає! Єдине шкода, що програмою не передбачувалося відвідування храму Посейдона, хоч він і був зовсім поряд.

4) Круїз по трьом островам (Гідра, Порос та Егіна) мабуть, те що вразило найбільше! Особливо острів Гідра!

5) В Афінах ми взяли екскурсію "Афіни - місто богів та сонця" (в Акрополі ми були раніше, тому знову не піднімали туди). І чесно кажучи, екскурсовод так подавала всю інформацію, що ми пожалкували, що її взяли, просто були розчаровані! І програму цієї екскурсії змінили через спеку (тут претензій не має), але робота гіда зіпсувала загальні враження.

6) Рекомендую екскурсію "Грецькі Альпи".

У місці Вергіна відвідали музей Філіппа ||, та Александа Македонського. Це те, що варто побачити! І дякую екскурсоводу Маріанні за чудову екскурсію. Тут багато залежало від гіда. Далі було містечко Едесса з красивим, великим водопадом! А ще невеличкою печерою, яку туристи часто пропускають, а дарма, там дуже гарно (вхід 1 євро).

Термальні джерела, що йшли далі, мене особливо не вразили. Та для любителів гарячої ванни у спеку - саме те).

7) У нас випало на один день 2 екскурсії: Свята гора Афон та Олімп. Ми зробили вибір на користь Афону. Та я не можу сказати, що ця поїздка особливо вразила мене! Можливо, через те, що все було на відстані, з моря, і важко було відчути всю атмосферу цього місця.

8) Салоніки - наше улюблене місто! Дуже хороша, і цікава екскурсія, якщо ще не були, то не нехтуйте нею. І обов'язково підніміться на Білу Вежу (6 євро), краєвиди там відкриваються надзвичайні. Єдине, що потрібно постояти у черзі! А на набережній є гарна локація з парасольками).

9) І вартує взяти екскурсію по Охрідському озеру до церкви Святого Наума! Що під час прогулянки на кораблику ви отримаєте задоволення, бо відкриваються неймовірні пейзажі, що уже безпосередньо на місці, буде цікава екскурсія та можливість покупатися!

Загалом, дуже задоволена поїздкою! Цей тур перевершив всі очікування!  

Номінації відгука "Літні враження про Грецію"

2
Реклама
Відгуки про інші тури