Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок у супроводі професіоналів

"З першої хвилини знайомства з керівником групи до моменту прощання в кінці подорожі - на найвищому рівні!"

Відгук туриста Аккорд тур Наталя (Білгород-Дністровський) на тур
Поїздка: 09 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкраще в тобі, Хорватіє! Істрія та Макарська Рив'єра

Щиро вдячна Аккорд-туру за можливість відвідати чудову країну, де збережена природна і історична краса. Увесь тур пройшов на одному диханні. Про Хорватію неможливо розказати декількома реченнями, її потрібно бачити! Програма туру складена так, що була можливість відпочити тілом і душею: під час більшості екскурсій нам надавали можливість не лише насолодитись архітектурою і природними багатствами, а і, у більшості випадків, скупатись у неймовірно чистому Адріатичному морі.

Нам пощастило на чудово підібрану команду: керівника групи, пані Наталку Лозову та професіоналів за кермом доглянутого зручного автобусу пана Андрія та пані Надію. Пані Наталка уміло і доречно збагачувала нас цікавою інформацією в дорозі, ненав'язливо рекламувала екскурсії, сама продемонструвала високий професіоналізм фахового екскурсовода, давала корисні поради щодо придбання сувенірів, була терпеливою квочечкою для кожного туриста А водії пані Надія та Андрій (на жаль, не запам'ятала прізвища цього професійного сімейства) так уміло і впевнено справлялись зі своїми обов'язками, що ні на мить не виникало відчуття тривожності в дорозі, автобус був завжди чистим, чудово налаштована апаратура, можливість без проблем підзарядити телефони.

Рекомендую Аккорд-тур ще й тому, що відчувається величезна підготовча  робота команди професіоналів, навіть тих, яких не бачать туристи. Бажаю процвітання фірмі, вдячних туристів, розробки нових цікавих маршрутів.

Номінації відгука "Чудовий відпочинок у супроводі професіоналів"

1
Реклама
Відгуки про інші тури