Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це було незабутньо!

"Найбільшим очікуванням була Говерла, але не вона стала вишенькою на торті!"

Відгук туриста Аккорд тур Ольга (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 14 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Що сказати... Емоцій так багато, що, здається, не існує стільки слів...

На покупку цього туру надихнула пісня гурту "Антитіла" "Лови момент", і почалося очікування подорожі. Найцікавіше те, що коли автобус почав рух у сторону найвижчої вершини України, Теодор поставив саме цю пісню, начебто підтвердив, що все це не випадково і кожен крок був вірним!

На вокзалі нас зустрів привітний і харизматичний гід Олач Теодор. Хіба могли ми тоді знати, скільки у цього парубка енергії, знань, гумору, любові до своєї справи... Чи можна взагалі забути у житті таку людину? Теодоре, ВИ НЕЙМОВІРНИЙ!   

Крім цього хочеться подякувати і компанії "Акорд". То був третій тур з вами! Ви дуже круті і кожна спільна подорож, мов перлина!

Що додати про тур? Він був неквапливий, захоплюючий і дуже емоційний. Так були побудовані плани, що в останній день наша сім"я лишалася в готелі, а група вирушала до Львова. Коли водій автобуса завів двигун, на моїх очах блищали сльози!

Дякую за цей тиждень, дякую за пізнання і за закоханість у нашу чудову країну! Спілкуючись у побуті та на роботі російською, цей відгук пишу рідною мовою, бо так просить серце! Серце, в якому ця повість лишиться назавжди!

Номінації відгука "Це було незабутньо!"

2

Інші відгуки Ольга

Календарь 06.07.2019 - відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури