Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Коли бажання здійснюються

"Насичений. Яскравий. Переповнений емоціями та враженнями. Тур "Бажана Греція" дозволив на 9 днів відірватися від буденності й потонути в неповторності одразу двох країн - Греції та Македонії. "

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Кам
ще
18
фото
Поїздка: 13 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Бажана Греція: Метеори, Афіни, Салоніки

Насичений. Яскравий. Переповнений емоціями та враженнями. Тур "Бажана Греція" дозволив на 9 днів відірватися від буденності й потонути в неповторності одразу двох країн - Греції та Македонії.  

Спогади про цю подорож видаються таким собі калейдоскопом, адже нам, мандрівникам, дозволили зануритись в історію античну та модерну. Ми насолоджувались неповторними гірськими та морськими панорамами під час переїздів, торкалися хмар, смакували місцевими смаколиками та прохолоджувались після екскурсій в Егейському морі.   

Спершу Північна Македонія та її столиця Скоп'є - такі собі привідчинені двері на Балкани, строкатий мікс слов'янської та турецької культур. Ось ти блукаєш справжнісіньким східним базаром, а за хвилину переносишся вже до сучасної столиці.

Греція ж відкрилася для нас із надхмарних висот у Метеорах, де на вершинах химерних гір розташувалися крихітні монастирі. Там, на краєчках скель, нескладно повірити, що й сам умієш літати. Надалі ж подорож вимірювалась не просто кілометрами - ми переносились на тисячі років у минуле - до Афін, до часів, коли грецькою землею правили античні боги, котрі так нагадували своєю манірністю простих смертних. А згодом - іще далі - до давніх Мікен, де перед очима на руїнах уявно виростали стіни могутнього палацу. Шкода лишень, що на наш симпозіум на Олімпі боги так і не завітали - зайняті були, мабуть. Завершальним акордом нашої грецької подорожі стали Салоніки.

Із Балканами ж ми попрощалися вже на Охридському озері - чистому, неначе кришталь, обрамленому мальовничим містечком Охрид з його затишними вуличками та прогулянками на крихітних човнах.  

Якщо ж звернутися до більш практичної сторони подорожі, увесь тур був надзвичайно продуманим, чітко реалізованим, практично без зайвих затримок чи конфузів. За це величезне ДЯКУЮ керівнику групи Юрію, чиї професійність, доброзичливість та шалене почуття гумору зіграли далеко не останню роль в успішності туру. І, звісно ж, нашим водіям - Сергію та Віталію - вони зробили всі 4000 км подорожі комфортними та неймовірно веселими. Жарти та коментарі цієї команди затьмарювали будь-які комедійні фільми в дорозі. Радію, що від самого початку я обрала для себе місце "в партері" ;)

Тож рекомендую цей тур до Греції кожному, адже для кожного в ньому знайдуться бажані частинки цієї різнобарвної мозаїки.

Номінації відгука "Коли бажання здійснюються"

0
Реклама
Відгуки про інші тури