Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя Греція

"Моя таємнича Греція"

Відгук туриста Аккорд тур Myzukantochka  (Тернопіль) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 18 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Таємнича Греція: Салоніки, Афіни, Метеори

Задоволена вибором даного туру на всі 100%. Адже в цьому турі можна побачити Грецію з іншої сторони, не лише красиві пляжі, але і античну архітектуру та пам’ятки грецького мистецтва. Тур тривав 7 днів і кожного дня була насичена цікава програма. Ми відвідали місто Салоніки з надзвичайно красивою набережною. Проживали в готелі Virgina, який знаходиться в самому центрі. Дальше ми відправились на екскурсію «Між небом і землею» і вважаю, що це одна з найважливіших екскурсій, яку варто відвідати. Метеори - це щось магічне та захоплююче.

Наступне місто, яке ми відвідали - столиця Афіни. Надзвичайно цікава оглядова екскурсія містом та відвідування Парфенону (обов’язково візьміть вхідний білет, щоб побачити це чудо світу)! Також проживали у готелі центру міста, що дає можливість погуляти самостійно античними вуличками. В Афінах є гарні пляжі, які ми також відвідали. Після Афін відправились на екскурсію «У Греції є все», там є можливість побачити славнозвісний коринфський канал, а також руїни міста Мікени та білосніжний пляж у місті Нафпліон. І остання екскурсія нашої програми, підкорення Олімпу і зустріч із бокалом вина Зевса.

Після кожної екскурсі мали можливість поїсти у недорогих, але смачних ресторанчиках!

Окремо велике спасибі нашому гіду Олені Ковальчук, яка виконала свою роботу на найвищому рівні. Прислухалась до побажань всіх туристів і навіть стала для нас більше ніж просто гідом! Ми тебе любимо️

Ось такою була наша Греція 18.08.2021

Номінації відгука "Моя Греція"

1

Інші відгуки Myzukantochka

Реклама
Відгуки про інші тури