Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Кращий відпочинок в Чорногорії!

"Неймовірна подорож в мальовничу країну - Чорногорію. Країна, в яку хочеться повертатись знову та знову!"

Відгук туриста Аккорд тур Darya (КИЇВ) на тур
Поїздка: 18 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомтесь, Чорногорія! або Там, де починається Море...

На подорож автобусним туром мене вмовила моя мама, але друзі та знайомі лякали та переконували, що це пекло і суцільні муки. Так, дорога не проста, автобусом їхати набагато довше ніж полетіти літаком, але таких емоцій не отримати від перельоту. Чорногорія - дуже мальовнича країна, де для туриста є все - гори, море, пляжі, неймовірна архітектура, мальовничі пейзажі. Хочу подякувати Анастасії Циганковій, яка допомогла підібрати тур та оформити всі документи. Дякую Accordtour, всім організаторам туру та водіям (професіонали, адже по чорногорським серпантинам лише сміливці не побояться їхати). Особливо дякую нашому керівнику групи Олегу, який турбувався за кожного туриста, організовував вчасні виїзди, а щоб час в дорозі проходив швидше та веселіше підібрав нам велику кількість цікавих фільмів та класну музику. Рекомендую всім відвідати Чорногорію та обов`язково екскурсії, які пропонують.

Дуже крута екскурсія на Скадарське озеро (дякую нашому гіду на озеро Ірині), де ми катались на кораблику, пили смачне вино, їли сир та пампушки.

А фішкою було купання у відкритому озері прям з борта кораблика. Якщо хтось боїться глибини, то керівник Олег може організувати жилет, аби ви змогли скупатися і нічого не боятися. Можу так довго писати про інші екскурсії, але краще відвідайте самі, адже всі вони цікаві, де ви не лише побачите неймовірні пейзажі, зробите величезну кількість фото на згадку, але ще й дізнаєтесь від гідів дуже багато цікавої інформації про Чорногорію. Неодмінно рекомендую для відпочинку Чорногорію, я не пошкодувала, що обрала саме цю країну, саме тур «Знайомтесь Чорногорія» для відпустки. Враження неймовірні, пройшло уже декілька днів від подорожі, а емоції не відпускають. Краіна, в яку хочеться повертатись знову та знову. Обов`язково буду подорожувати з Accord та по можливості з керівником Олегом!

Номінації відгука "Кращий відпочинок в Чорногорії!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури