Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знакомьтесь Черногория! или Там где начинается Море

"Тур «Знакомьтесь, Черногория! или Там, где начинается Море ..» пройшов, як велика пригода, подорож в країну скель та темного лазурного моря. тур відбувася з 18 серпня по 23 серпня 2021"

Відгук туриста Аккорд тур Kubasow (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 18 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомтесь, Чорногорія! або Там, де починається Море...

Незважаючи на важкий нічний переїзд, вся в турі продумано бездоганно, кожний турист може вибрати свій стиль відпочинку, або провести чудовий час на березі затоки міста Будва, або відправитись в гори для спуску по «бурхливій річці» або пролетіти над каньйоном на канатній дорозі. Фірма акорд завжди відповідально відноситься к підбору персоналу, який супроводжує туристів, вважаю за потрібним виразити вдячність водіям автобусу, туру, що відбувся 18 серпня 2021 року, та керівнику групи Олегу Атаманчуку. Водій завжди бездоганно керують автобусом, незважаючи на дощ чи «дурних» албанських водіїв.) Олег завжди турботливий та уважний до потреб туристів, своєчасно повідомляє про зміни в програмі факультативних екскурсій, находить можливість організувати відпочинок для всіх туристів згідно їх потреб та можливостей компаній Аккорд-тур., перший раз зіткнувся з можливістю об’єднання декількох груп для спільної екскурсії по програмі туру. Уважність та професіоналізм керівника групи в спілкуванні з туристами залишає від відпочинку приємні враження, а враження від відпочинку, ще більш гарнішими..

Різноманітність природи, тепле блакитне море, ціни, супровід та турбота співробітників Аккорд-тур, підбор міст відпочинку, готелів надихає на повернення до Чорногорії, кожного літа

Номінації відгука "Знакомьтесь Черногория! или Там где начинается Море "

0

Інші відгуки Kubasow

Реклама
Відгуки про інші тури