Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це було просто супер!

"Відпустка пройшла просто на ура!"

Відгук туриста Аккорд тур Роман (Львів) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 09 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Симфонія відпочинку... Албанія + Північна Македонія

Це неймовірно гарно продумано складений тур! Абсолютно неспішний, усе встигається! Є два нічних переїзди, але дорога минає швидко під хороші фільми і музику. Македонія - країна, що полонила моє серце. От нічого надзвичайного не очікував, а приїхавши в Скоп‘є і Охрид, відчувши їх затишок і певною мірою помпезність, зрозумів, що сюди варто повернутися знову. Красоти каньйона Матка точно не залишать вас байдужими, так само як і потуга Охридського озера.

Цікавим було місто тисячі вікон Берат.

Вльора трохи бруднувате місто, море теж бажає бути кращим по чистоті, зате тепле. Острів Сазан має дуже гарний чистий дикий пляж.

Іонічне море в Саранді набагато гарніше ніж Адріатичне, галькове, більш солене. Ми каталися на кораблику по найгарніших пляжах побережжя у напрямку Ксамілевих островів і грецького кордону, стрибки із корабля - це щось неймовірне.

Охрид - місто із унікальним кліматом, і цікавою середземноморською архітектурою.

В цілому мені дуже сподобалось, тур рекомендую. Дякую за приємну компанію нашій дружній групі, нашим супер водіям і, звичайно, гідові Андрію Нешпіру - за чудову організацію та цікаві розповіді і поради під час туру.

Це був незабутній відпочинок! Хочу ще!

Номінації відгука "Це було просто супер!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури