Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Приємні вихідні у Північній Македонії і Сербії

"Подорож у Північну Македонію і Сербію була хоч і недовгою, проте дуже насиченою. Ми провели незабутні 3 дні у чудових містах - Скоп’є, Охрид, Бєлград, також відвідали інші чарівні закуточки Сербії і відкрили для себе багато цікавого! "

Відгук туриста Аккорд тур albinoni (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 11 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Македонії та Сербії + Каньйон Матка та Охридське озеро!

Незважаючи на досить довгу дорогу (добу в одну сторону, назад швидше), подорож лишила тільки приємні враження. Автобус був дуже комфортним, наш гід постійно слідкувала за тим, аби у ньому було не жарко і не холодно))

Особливо сподобався Охрід) Це чарівне містечко на березі македонського Охрідського озера. Гуляти по ньому, здається, можна безкінечно. Ми гуляли з 11 ранку до 17 з перервою на купання в прозорій воді. Заради одного такого дня було варто подолати ці сотні кілометрів, аби це місто з його вузькими, "запрєдєльними" вулочками назавжди закарбувалося у пам’яті)

Скоп’є і Бєлград теж варто побачити, там теж є на що звернути увагу та є що відкрити для себе нове!

Організація туру заслуговує поваги, все було на вищому рівні - автобус, поселення, готель, гіди у містах і тд. Обов’язково поїдемо з Акорд-туром ще)

Окремо хочу подякувати нашому гіду - Юлії Покровській! Під час подорожі були різні моменти, проте Юлі вдавалося оперативно і вдало все вирішувати так, щоб усім було комфортно) Дуже сподіваюсь ще колись потрапити у групу, яку буде курирувати Юля)

 

 

Номінації відгука "Приємні вихідні у Північній Македонії і Сербії"

0
Реклама
Відгуки про інші тури