Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікувана відпустка

"Відпустка почалася за день до відправлення в тур, у місті Лева, трішки відпочити, трішки організаційних моментів "

Відгук туриста Аккорд тур VIrissha (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 12 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні враження про Грецію: відпочинок на Іонічному та Егейському морях

Даний тур покупався майже півтора року тому, і нарешті всупереч всьому відбувся. За день до відправлення в таку омріяну відпустку, ми невеличкою компанією прибули до Львова. Напередодні відїзду з нами зв"язався керівник групи Юрій Краець, надав всю необхідну інформацію щодо виїзду, в тому числі час та місце для проходження тестування у місті Львові. Як при першій зустрічі, так і в подальшому, Юрій показав себе як організована, комунікабельна, толерантна людина, начитаний та цікавий співрозмовник. Як керівник групи Юрій був просто "зе бест", адже організувати 33 люди, які одночасно хочуть і до туалетної кімнати, і попити кави, поїсти, покурити - це просто титанічний труд. Крім того в групі було кілька дітей.) Причому слід відмітити, що Юрія поважають колеги та прислуховуються до його порад

Окрема подяка водіям, Миколі та Ігорю, за професіоналізм - управління таким великим автобусом в умовах гірських серпантиів, вузьких вуличок, терпіння та приємне спілкування. Хлопці працювали з Юрієм в єдиному тандемі, злагоджено, як один мехаізм.

Щодо програми туру - Дельфи, Мікени, Афіни та Пантеон - велична спадщина, шанувальникам історії сподобається, Метеори, остров Скіатос - як на мене, то "must have" в цьому турі. Додатково до програми на сайті, Аккордом були запропоновані екскурсії до Скопьє, Грецькі альпи - мальовнице містечко Егіна з водоспадами, Вергіна з її величним археологічним музеєм та Лутра Арідеа (Lоutra Pozar) з термальними джерелами, для хвилинки релаксу (причому потрапили туди ми в пасмурну погоду з невеличким дощем, а отже термальні джерела були як родзинка), прогулянка Охридом та на катері по Охридському озеру - єдине хочеться відмітити - Охрида нам було мало)))).

Екскурсоводи, які супроводжували нас в турі - Костянтин, Лідія, Матіна, ескурсоводи в Скопьє та Охриді (нажаль не пам'ятаю імен) - це люди закохані в свою справу, які роблятьіз задоволенням, а відповідно і доносять інформацію цікаво, різноманітно, яскраво.

Окремо хочеться сказати дякую всій групі за пунктуальність, зібраність, толерантність, адже в таких подорожах це відіграє дуже і дуже велику роль.

Номінації відгука "Довгоочікувана відпустка"

0
Реклама
Відгуки про інші тури