Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балкани!

""В активному пошуку або подорож з настроєм»… сполучник «або» варто замінили на «та»."

Відгук туриста Аккорд тур Соня (Тернопіль) на тур
Поїздка: 19 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва

Вибираючи тур, я шукала нових вражень, і було бажання знайти «ізюминку» країн Балканського півострову. Маршрут туру побудований для цієї мети прекрасно, та перед туристами розкривається повна картина та специфіка країн Балкан, і це супроводжуються оглядами історичних міст та розповідями керівника групи, екскурсоводів щодо формування, історичного становлення, здобуття незалежності такими країнами. При цьому сюрпризи чекають там не очікуєш, і особисто мене дуже зацікавила Албанія, з нового ракурсу подивилась на Румунію.

Але по справжньому заворожує природа, та відпочинок на морі доповнюють поїздки на водоспад, острови, каньйони, річки, печери, озера, і, звичайно, поїздки в гори (так, це все в одному турі!).

Подорож дійсно була з настроєм, позивним, піднесеним і натхненним І заслуга в цьому, найперше, керівника групи, яким був Денис Горчаков. Крім професіоналізму, ерудованості, тактовності Дениса, хочеться ще відмітити його вміння зберігати спокій в будь-яких ситуаціях, що передавалось і нам, та забезпечувало позитивний настрій в непередбачуваних обставинах. І хочу подякувати нашій групі, дійсно зібрались люди в активному пошуку вражень і з позитивним, гуморним настроєм!

Рекомендую тур, але найперше тим, хто шукає враження, емоції, а не спокій і фізичний відпочинок, так як далекі переїзди, деколи пізні заселення в готель, численні екскурсії, можуть бути втомливими для туристів, які віддають перевагу пасивному відпочинку.

Номінації відгука "Балкани!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури