Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Хорватію варто відвідати!

"Дев'ять днів туру "Найкраще в тобі, Хорватіє! Істрія та Макарська рів'єра" промайнули, як один! Хорватія підкорила! Тур виявився неймовірно цікавим, проходив легко, включаючи проходження кордонів. Сподобалась готелі, їх розташування в "

Відгук туриста Аккорд тур rudakas (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 29 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкраще в тобі, Хорватіє! Істрія та Макарська Рив'єра

З Аккорд-туром ми їздили не вперше. Були сумніви щодо вибору туру, враховуючи епідемічну ситуацію. Скажу відверто, що мали на меті відвідати інші країни. Але Хорватія зачарувала і підкорила! Ми з чоловіком належимо до того типу туристів, які прагнуть якомога більше побачити. Тому записалися на всі екскурсії. І жодного разу не пошкодували, бо побачити Хорватію різноманітною: і вишуканою, і величною, і романтичною, і загадковою, з непростою історією. Хорватія підкорює відкритістю і привітністю людей, вражає чарівністю природи, неповторною красою міст і містечок, лагун, чистотою та кольором моря!

В Загребі та Задарі ми побачили не лише чарівні старі частини міст, але й наслідки землетрусів та сліди від історичних подій. Відчули атмосферу, суміш запахів, звуків, послухали морський орган.

Дуже затишно нам було в Цріквеніці! Чудово відпочили на розкішній Макарській рів'єрі!

Дубровник вразив своєю величчю, Опатія - розкішшю та аристократичністю. Пореч та Ровінь, особливо Ровінь, підкорили своїми вузькими вуличками, несподіваними архітектурними рішеннями, арочками, двориками, висадженими у горщиках квітами, до блиску натертими туристами білими кам'яними доріжками! Як це романтично! Навіть білизна, яка сохне над вашими головами, додає лише місцевого колориту.

Варто окремо сказати про лагуни, в яких розташовані міста і містечка. Вони неймовірної краси! Абсолютно прозора вода неповторних кольорів! Скупатися в такій воді - це особливе задоволення. До речі, скупатися була можливість майже у всіх містах та на островах, які ми відвідали.

Острови всі різні, не схожі один на одний, а подорож на острови на кораблику, під музику, зі смачною рибкою та вином - це також особливе задоволення!

Не можна оминути увагою гори: то зелені, пологі, привітні, то велетенські, дуже величні неприступні. Вони оточуватимуть Вас протягом усієї подорожі.

У цій подорожі вражає також повітря. Суміш запахів сосни, розмарину, лаврового листа, квітів і ще чогось невловний. В усіх містах та на осторовах запахи різні, неповторні. А повітря таке, що не можна надихатись!

Хорватія варта того, щоб її відвідати! І, можливо, не один раз. Жодна фотографія не передасть цієї неймовірної краси. Це треба побачити і відчути.

Вразили й дороги. Попри складний рельєф, дороги ідеальні. Але це справжнє випробовування для водіїв.

Окрема вдячність водіям Андрію та Надії! Вони просто ювелірно проходили круті віражі, серпантини, прослизали великим автобусом вузенькими вуличками! З ними всю подорож в дуже охайному та зручному автобусі ми почувалися комфортно, спокійно та впевнено. Окрім того, вони ще й дуже привітні. Дякуємо! Ви - молодці!

Тепер щодо організації туру. Нам сподобалося все. Логістика, готелі, їх чудове розташування, харчування. Одним словом, все.

І до, на мою думку, головного - керівника групи Наталки Лозової. Вона - просто диво!

Фаховість у всьому, до дрібниць. Привітна, дотепна, з глибокими знаннями у професійній сфері, з широченним кругозором, завжди готова відповісти на будь-яке питання, готова допомогти, порадити. Міцно тримала нас у купочці, не дозволяла загубитися. Кожна її порада - на вагу золота, бо перевірена багаторічним досвідом. Якщо Вам поталанить їхати у подорож з Наталкою - довіртеся її порадам. Вона не підведе.

Пані Наталю, ми з чоловіком щиро вдячні Вам за організацію чудового відпочинку!

Вдячні також команді Аккорд-туру, всім хто "за кадром"! Бажаємо Вам нових досягнень і здобутків, процвітання Вашій фірмі та багато і вдячних туристів!

Номінації відгука "Хорватію варто відвідати!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури