Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож країнами - Греція та Північна Македонія!! Але - є і ньюанси!!

"Якщо дуже стисло - то все було би добре, якби водії автобуса екскурсійного краще знали свій маршрут, не блукали по місцевим дорогам Румунії та Сербії, а користувалися б автобанами!! це нонсенс: навігатор є - а водії блукають по дорогам!(("

Відгук туриста Аккорд тур Vlad (Ужгород) на тур
ще
30
фото
Поїздка: 13 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Море спокуси... Греція! Відпочинок на Егейському морі

Перш за все - хочу подякувати нашому гіду Наталії Теодорату за її терплячисть, інтелігентність, спокій та розважливість у спілкуванні як із туристами дорослими, так і з туристами-школярами!! Вона зробила усе можливе, як мені здається, щоби наша подорож була таки більш приємною, ніж більш негативною!! Велика їй подяка за це!! Так тримати завжди!!)) а ось "подяку" водіям автобуса екскурсійного - треба ще заробити.. (((не знаю як вони надалі будуть туристів доправляти до місць призначення у турі - але краще би їм цього не робити, все одно вони заблукають, особливо вночі, особливо на території Румунії та Сербії, бо там для них повний треш починається... шкода дуже втраченого часу у сидинні в автобусі.. лишніх кілометрів дорог.. навіть важко мені порахувати, скільки їх було за ці 9 діб нашої подорожі... (((Аккорд-тур має прийняти це до уваги і зробити висновки, інакше такі ось ньюанси можуть звести на нівець усі приємні моменти..

А їх було чимало!! чудова погода цьому сприяла!! спека зовсім нам не заважала!! тепле море як у Паралії, так і на острові Скіатос - зробили свою справу!! ми відмокли та стали трошки щасливішими, особливо діти-школяри!! Дякую за це!!

Всі екскурсії були пізнавальні, подяка велика гіду що супроводжувала нас у Грецькі Альпи та гробницю Філіпа, а також жіночці-гіду по місту Афіни та прогулці по Акрополю та старому місту!!

Окрема подяка капітану кораблика, що доправляв нас на острів Скіатос!! Було весело!! також неймовірно пізнавально провів нам екскурсію по Охрідському озеру та монастирю Святого Наума македонець Габор!! ну і екскурсії по Скопьє та каньону Матка теж вразили!!  

Додати хотів би тільки одне - треба або зменшити час перебування у Греції - або збільшити кількість ночей у готелі на Охрідському озері!! Там було дуже затишно!! Тож нехай збільшится кількість і вартість туру - воно того варте!!

Успіхів Аккорд-туру та його гідам у роботі із туристами бажаю!! Усіляких гараздів та удачі!! Ваш Влад...))  

Номінації відгука "Чудова подорож країнами - Греція та Північна Македонія!! Але - є і ньюанси!!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури