Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий час в Закарпатті

"Гори, сонце, дощик, басейни і смаколики"

Відгук туриста Аккорд тур Ганна (Дніпро) на тур
Поїздка: 29 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Теплий вікенд: Закарпаття і терми!

Тур "Теплый уикенд: Закарпатье и термы! " дуже сподобався. Незважаючи на досить коротку подорож-3 дні - він увібрав в собі і справжній релакс в термальних джерелах, і цікаву екскурсійну програму, і насолоду від природи. Я іздила в подібні тури по Закарпаттю від "Акорду" раніше, та все одно дізналася багато нового. І це заслуга в першу чергу прекрасного супроводжуючого нашого рейсу-Тараса Гайдука. Тарас особисто мене і мою родину вразив професіоналізмом, енциклопедичними знаннями, щирим і тактовним ставленням до кожного туриста, і найголовніше, на мій погляд - любов*ю до свого краю і краіни. Переізди він супроводжував цікавими розповідями і музикою, не даваючи нам нудьгувати. Сподобалося, що чітко був розподілений час і на прийом іжі, і на санітарні зупинки, і на фотопаузи. Дуже дякуємо Тарасу за його щирість, відкритість! Настрій не міг зіпсувати навіть дощик, який нас періодично супроводжував по маршруту.  

Загалом, для мене все пройшло на позитиві. З невеличких мінусів - трохи "підкачав" готель "Червона гора " (непоганий, але вже "втомлений" і не сучасний) і екскурсія по Мукачеву відбулася вже досить пізно ввечері, в темряві, не було можливості побачити красу міста, для мене це було некритично, адже я вже раніше тут була, але хтось приіхав вперше. Впевнена, можна якось змінити програму, щоб уникнути цього. Хоча сама екскурсія, проведена Тарасом, була дуже пізнавальна та вичерпна.  

Хочу подякувати компаніі, нашому суперсупроводжуючому Тарасу і профі водію пану Івану за чудовий відпочинок, "перезавантаження" і незабутні спогади. І також дякую нашій групі за компанію і пунктуальність - наші виізди завджи були без запізнень - і за веселий настрій. Дуже дякую!

Номінації відгука "Чудовий час в Закарпатті"

0

Інші відгуки Ганна

Календарь 29.04.2015 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 0
Календарь 20.08.2013 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 2
Календарь 29.04.2013 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 4
Реклама
Відгуки про інші тури