Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні відчуття та емоції

"Все почалось не дуже оптимістично, але завдяки крутій феї нашого туру - Марії Матковській, класним людям нашої групи та водія від бога - це була крута подорож у казку, історію, прекрасну природу…"

Відгук туриста Аккорд тур Діана (Ужгород) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 18 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі + Охридське озеро + Белград

Кожна людина, яка їде відпочивати, особливо такі, як я, які завжди в тонусі, 24-ни в сутки працюють і завжди повинні все тримати під контролем, але в даній подорожі, завдяки правильно вибудованому плану та уважності до кожної деталі нашого керівника Марії Матковської, ми не відчули жодного дискомфорту на кожному з кордонів, ми по деколи і не встигали звертати увагу, що ми вже на території іншої країни…

В середині автобусу було комфортно, оскільки водії реально круті професіонали - не одноразово група дякувала їм оплесками, в середині автобуса демонструвались гарні кінострічки, які заходили по тематиці всім віковим категоріям в атобусі: ми і сміялись до сліз і плакати від щасливих моментів.

Коли ми поселялись в готелях, то це все відбувалось швидко і злагоджено, як для такої великої кількості різних людей ще й з багажем, подекуди не маленьким, і це все завдяки Марії!!!

Марія дуже часто розповідала цікаві речі та частинки історї та традиції країн, які ми проїзджали. Ми мали змогу отримати дуже цікаві і не забутні екскурсії з прекрасними Екскурсоводами. Як для мене, Метеори, це не тільки крута екскурсія, природа, краєвиди, під супровід надзвичайного екскурсовода, а й якесь не зрозуміле внутрішнє заспокоєння, відчуття чогось неймовірного.

Ми дуже задоволені готелем у Греції, як самим перебування, так і його розташуванням за 2 хв від моря! Це класно!!!

Ми для себе відкрили Охрид!!!

Ми з моєю родиною залишись задоволеними та повними вражень і дуже дякуємо Аккорду та Марії Матковській, водіям та всім іншим, які дають можливість в одній подорожі побачити стільки прекрасних країн, місць і відпочити по королівськи!!!!

Номінації відгука "Незабутні відчуття та емоції"

0
Реклама
Відгуки про інші тури