Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Фантастично!

"Був форс-мажор (все колись буває вперше!). Виплуталися. Маємо що згадати. Для любителів активного відпочинку - саме те!"

Відгук туриста Аккорд тур Ooks (Тернопіль) на тур
Поїздка: 29 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні враження про Грецію: відпочинок на Іонічному та Егейському морях

Нехай вибачить той, хто збирається у цю подорож і шукає порад, почну не з цього. З Аккордом подорожуємо від 2010 року, об"їздили Європу. Попри це подорожували й з іншими операторами, але, збираючись на 14-денний відпочинок, перевагу надали саме цьому. То так - для інформації, а не в плані реклами. Не знаю, чи то саме це зіграло роль, чи те, що  нашим "опікуном" стала Оленка ДРУЗЬ, але нині я пишу цей відгук, і пишу вже з усмішкою.

На дорозі трапився той самий Форс-мажор, від якого ніхто не застрахований. Починалася паніка. І тут наше миле дівча металевим голосом буквально обрізає всі стежки до неконтрольованості. Тверденько викладає ситуацію, в якій опинилися, пояснює, які можуть бути виходи. Всі прищухають. Ми, як досвідчені (але такого ще не мали), тихенько розкорковуємо коньячок... Протягом години часу наша супроводжуюча розрулила все. Ми благополучно добралися до готелю, допили коньяк і спали, як немовлята. Це вам не ті солоденькі відгуки "як гарно нам розповідав" чи "цікавішого супроводжуючого бути не може", тут вже - перевірка "боєм". А на рахунок винахідливості, то, коли зазбоїла озвучка у відеосистемі, наша Лєна здійснила "сурдопереклад", передаючи навіть інтонації... Увесь автобус тішився. "Аккорд", такі працівники - на вагу золота, отож і фірмі - респект!  

Тепер - поради.  

Ця подорож - не для прихильників пасивного відпочинку - раз, не для тих, хто має проблеми з сечовим міхуром - два (між зупинками деколи проміжок був більше 4-х годин). І, само собою, на час подорожі здоров"я взагалі має бути в порядку.  

Найкраще мати з собою документ про повну вакцинацію. Навіть якщо ви здали тест перед виїздом, це не може вас убезпечити від того, що якась із транзитних країн раптово не змінить правила і не захоче при перетині свіженького тесту. Так зробила Північна Македонія, отож у готель запроосили спеціаліста і всі невакциновані дружненько заплатили по 15 євро (мало бути 20, але завдяки туроператору - зі знижкою).  

У всіх країнах можна прекрасно розплатитися нашою банківською карткою (у мене Приватівська), незважаючи на те, яка там валюта. Але таки бажано мали біля себе дрібні єврики (на свічки в монастирях, церквах; на морозиво та інші дрібні витребеньки). Не повторіть мою помилку! Ціни там практично такі, як у нас (якщо не заганятися у ресторанах, а закуплятися у маркетах). Скуштувати хочеться чогось місцевого, а у тебе в фользі різні смаколики з України. І викинути шкода. Сказав мій чоловік, щоби ще принаймні місяць слово "відбивна" при ньому не вимовляти:)

Одягу не набирайте (хоч тут я не накосячила - взяла шорти (по 1 шт.),   бріджі (2 шт.), футболки (по 4 шт.). зручні шльопанці (по 1 шт.) і мокасини (по 1 шт.). Ну і, звичайно, білизну та щось тепліше зверху, бо всяке буває, та й в Україні вересень - не літо. У готелях можна собі все перепрати, висихає в моменті. Не забудьте про головні убори. Хоча я капелюха купила вже в  Греції. До речі, наші дівчатка там так гарненько обкупилися, що мусили придбати нові валізи.

Ось і все. Щасливої подорожі. І - я вам, у кого вона ще попереду, по-доброму заздрю!!!

Номінації відгука "Фантастично! "

3
Реклама
Відгуки про інші тури