Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балкани

"Завдяки ковіду я нарешті добралась до цих країн )"

Відгук туриста Аккорд тур Максимів Юля (Львів) на тур
Поїздка: 02 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Солодка фантазія Балкан... Чорногорія + Албанія + Македонія!

Усім доброго дня:) Вже не вперше вибираю тури в Акорд Тур) І знову не помилилась. Ніколи для себе не розглядала ці країни, але була реально дуже вражена! Чорногорія звичайно красотка, думаю всі про це знають і довго розказувати про красу гір, моря і людей тут не варто) Особливий кайф отримала від вечірньої Будви, дуже особлива атмосфера, розслаблена, спокійна, у всіх кафешках море людей, грає музичка, шумить море.... Цей 22 - годинний "нічний" перізд вартує того))) Тут реально отримуєш естетичне задоволення:)

Албанія. Брудна, люди-цигани, забудьте там про кредитні карточки, лише готівка!!! тільки у великих магазинах можливо вам пощастить)) Плюс - природа) Від цього я була просто в шоці, наскільки там гарно. Обовязково відвідайте озеро Коман! навіть не розглядайте варінт, щоб не брати цю екскурсію, там просто шикарно!

P. S. Екскурсія в Дурес нікому не потрібна! Аккорд придумйте щось цікавіше, краще швидше в Македонію поіхати ніж тратити час на це брудне і розвалене радянське місто!

Македонія. Один раз побував і досить))) В Скоп'є досить мило, навіть я б сказала величне! Занятись там звичайно нема чим але погуляти можна:))

Тур не напряжний і багато красивих місць, дратують тільки нічні переїзди (((Якщо є можливість, беріть тур без них, туди реально дуже довго іхати ((

З керівником групи пощастило)) Вікторія Гаврищук, дуже тендітна дівчина) але за класний відпочинок своїх туристів боролась завжди)) Дякую Віка, завдяки вам хочеться знову і знову кудись іхати і шукати нові пригоди на свою голову:)) У вас талант, ви 200% на своєму місті на цій роботі! :)

Інформація для Аккорд: автобус був жахливий! вже якщо обираєте транспорт для нічних переїздів, будь те уважніщі! Водій Віктор ше той хам, давно з такими не іздила ((Молодий пацан, який всю дорогу нив що він нікуди не поїде по серпантинам, бо в нього автобус довгий і він не влізе.... Курив в автобусі постійно, хамив Вікторії, грубо з погрозами! А така поведінка дуже псує атмосферу в автобусі!

P. S. Ці країни повинні бути у вашому списку для відвідування:) Не пошкодуєте точно!

Номінації відгука "Балкани "

0

Інші відгуки Максимів Юля

Календарь 24.04.2019 - відгук на тур Амстердам - ковток свободи
Голосов 3
Календарь 16.08.2014 - відгук на тур Мільйони вражень…
Голосов 0
Календарь 30.11.-0001 - відгук на тур Сяйво турецьких вогників...
Голосов 5
Реклама
Відгуки про інші тури