Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мегапозитив

"Хорватія того вартує, щоб її побачити на власні очі!!! Дякую Аккорд-туру за прекрасну теплу і незабутню подорож!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Gala Zolota  (Борщів) на тур
Поїздка: 12 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Серце Адріатики - Хорватія

Щойно повернулися з туру, не можу не поділитися своїми мегавраженнями!!! Тур організовано насичено, з максимально пізнавальними екскурсами про Хорватію, Макарську Рів'єру, Далмацію, Ліку, і весь хорвацький південь. Я встигла побувати на островах Хвар і Брач, поїсти риби на кораблику, позасмагати на пляжах Макарська і Золотий Ріг, вражена, який неймовірний Дубровнік з центру і з бокових вулиць (просто як потрапила в середньовічне місто), обсмакувала місто Задар і пороги - водоспади містечка Слунь... Все в цій країні чудове: гори, море, сосни, кипариси, архітектура, дороги, їжа, вино, люди... Хорватія тепер займає тепле місце в моєму серці.!!

І це все завдяки подрузі, дівчатам з турагенції "Voviленд", всій групі туристів, і, особливо, керівнику поїздки - Наталці Лозовій!!! Пані Наталя, вам щиро дякую за професійність, максимально пізнавальні розповіді, безцінні поради, організацію і увагу до всіх деталей!!! Ви для мене - приклад мегакерівника.. Проходження кордонів з Вами було швидко і максимально комфортним.. поселення також.. Кожен день був насичений, цікавий і не схожий на попередній!! Я дійсно відпочила і зарядилась позитивом. Хочу з Вами ще до Італії, і на уху в Хевіз, і... і на Різдво до Львова....:) Дякую Вам велике!!!!!!!

Дякую водіям: пану Ігорю і пану Василю, за їхню працю, і також всім працівникам Аккорд-туру, котрі вклали стільки часу і зусиль для нашого гарного відпочинку! Здоров'я, процвітання і всіх Благ Вам!!!

Номінації відгука "Мегапозитив"

0
Реклама
Відгуки про інші тури