Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Таємне побачення

"Все супер"

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Ірпінь) на тур
ще
26
фото
Поїздка: 07 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Таємне побачення… Туреччина + Болгарія!

Хочу від себе та своїх подруг написати відгук про тур "Таємне побачення". В нашій групі були пунктуальні, серйозні люди. Як показує практика - це велике везіння мати таких попутників. Аккорд тур вже не вперше нас вражає гарно підібраною програмою. Якби не ці шикарні поїздки по місту в супроводі гідів, було б практично неможливо отримати стільки інформації про великі та маленькі міста, за один день отримати таку кількість чудових вражень. Готелі, які нам обираи працівники фірми були суперові: чисті, гарні та зі смачними сніданками (от тільки в Варні готель Palma залишив сумненький спогад, на 4 зірки аж ніяк не тягне).

Окрема подяка нашим водіям. Вони спокійні, доброзичливі, аси своєї справи. Я взагалі не уявляю, як можна їздити таким "паровозом" по вузесеньких вуличках Істанбула. Ну скажем так - Вам респект и уважуха))  

А ще б наша подорож не була б такою веселою, доброю та результативною, якби не наш гід Сергій з Одеси) Здавалось би, як може молодий 22-ти літній хлопець, організувати 35 дорослих людей з усіх куточків України, з різнимим амбіціями та харктерами. А таки зміг)) Всі 5 днів з гарним настроєм, нагодовані, задоволені, ми виконували "накази) " нашого гіда. Всі питання вирішувались миттєво, починаючи з гігієнічних зупинок і підбору цікавих фільмів,   до питання в готелях чи проходження митниці - Сергій вирішував на відмінно!  

Тому я і мої друзі рекомендуємо такий активний, бомбезний відпочинок. Дякуємо вам!

П. С. І все ж дуже рекомендую звернути увагу "Аккорд тура" дати туристам більше часу насолодитись старовинним Несебром, звичайно ж після оглядової екскурсії та дегустації шикарних болгарських вин.)) А ще, бережіть свої закордонні паспорти на всіх територіях, яких подорожуєте... Сергій, ви мене зрозуміли)) Сподіваємось - скоро зустрінемось!)

Номінації відгука "Таємне побачення "

0
Реклама
Відгуки про інші тури