Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Шість позитивних днів відпустки

"З першого дня подорожі занурюєшся у цікаві пригоди та забуваєш який сьогодні день тижня."

Відгук туриста Аккорд тур Анна (Запоріжжя) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 08 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Південне сонце України!

Вже минуло трохи більше місяца, як повернулася з подорожі, а позитивні емоції ще живі і хочеться згадувати усі пригоди кожного дня туру, переглядаючи фото. А пригоди були кожного дня, починаючи з сьомої години ранку, коли наша група приїхала до Бузького Граду (бо виїзд був о 2 годині ночі). Подивилися на красу Південного Бугу, викупалися у теплих прозорих водах Родонового озера - і сну, і втоми як не було! А далі рафтинг. До подорожі дуже боялася цієї екскурсії. Але виявилося, що це не страшно, а цікаво і весело. Але треба бути уважним, щоб не впасти у воду та дотримуватися вказівок інструктора. Для туристів це розвага, а для них - відповідальність за нашу безпеку!

Загадкові місця - Актовський каньйон та Олешківські піски. Що роблять ці скелі посеред степу? Може і правда тут жив дракон з легенди? А може це саме його я сфотографувала, коли він повзе донизу, щоб напитися води з річки, яка має дивну назву Мертвовод? А що робить тут така велика пустеля?

Але найбільш чарівне місце туру - Херсонські гори! Теплі води Дніпро-Бузького лиману, золотисті гори під променями сонця, чарівний тихий захід сонця... Ось тут так хотілося залишитися ще трохи!

Рожеве солоне озеро Сіваш, на яке ми приїхали після дощу, зустріло нас ароматом степових трав і дало змогу відпочити в його водах, в яких не можна потонути. А вода там дійсно рожева.

Джарилгач - ідеальне місце для тих, хто прагне тиші. Декілька метрів праворуч чи ліворуч від причалу - і біля вас вже майже нікого, тільки поодинокі намети. А якщо забажати - можна знайти собі у морських хвилях подарунок - раковину рапана.

Стільки цікавих місць відвідали у турі завдяки насиченій програмі! Коли повернулася з туру, почуття були такі, наче не була вдома рік. Дякую за такий відпочинок усім, хто розробив такий тур і, звичайно, тим хто був зі мною у подорожі - це наш відмінний гід Ярослав і наш суперводій пан Ігор. Вони завжди і підтримували, і допомагали! Також подякую усім туристам нашої групи, з якими було приємно і цікаво!

Номінації відгука "Шість позитивних днів відпустки"

0

Інші відгуки Анна

Календарь 01.07.2017 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 0
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури