Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Ну так собі

"Економ із економів і це не про гроші, які з вас візьмуть за всі незручності"

Отзыв туриста Аккорд тур Senta (Черкассы) на тур
Поездка: 07 сентября 2021
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Осень 2021
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур А я на море… в Греции!

Ну що хочеться сказати, тільки те що Аккорд тур набрав собі на роботу професіоналів. Дійсно, супроводжуючий - Анастасія Каспарук, маленька дівчинка, але мега контролер, порада для Насті - перестань користуватися клаксоном автобуса, будь ласка. Водії Олексій і Микола - респект, Олесій дві години намагався вивезти з самого епіцентру мітинга в Солоніках, і він це зробив, нереально крутий водій.

А от сама фірма уви облажалася і низько пала в очах багатьох туристів, я вже мовчу про тих хто взагалі перший раз їхав автобусом.

1. Ви самі хоч раз спробували б проїхати в тому автобусі де коліна підпирають сидіння впереді сидячому пасажиру, я вже мовчу про те щоб відкинути спинку, це просто не реально в таких умовах. І так не меньше 24 годин. ГАНЬБА!!!

2. В Афіни їхать 6 годин в даному турі і ви з трьох різних груп втискуєте людей в один автобус, хочеться тільки запитать - «Ви при своєму розумі???»

P. S. Не один тур провела з вами, але після таких тортур уви, це була остання поїздка. І доречі, я знаю відгук туриста одразу після приїзду з таким же негативом до вас, а ви його видалили, це знову мінус і ганьба

Номинации отзыва "Ну так собі"

0
Реклама
Отзывы о других турах