Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Комфортна Швейцарія

"Відгук скоріше враження від Швейцарії, можливо дещо суб‘єктивних. "

Відгук туриста Аккорд тур Наталі.К (Львів) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 18 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Дивовижний світ Швейцарії   Берн, Цюріх, Женева + Монблан, Ансі

Поїхали в цей тур 18.09.21р досить великою групою (58 людей) (хотіла би подякувати всім, що були організовані і ніхто нікого не затримував. Група справді чудова).

Для початку хотіла би подякувати прекрасній Ірині Кашиній за бездоганну організацію туру, за те що ми нікуди не поспішали, але встигали все, за поради як комфортно зробити те чи інше; водіям-Ярославу та Андрію за професійність і безпечну поїздку.

В Будапешт ми приїхали пізно, бажаючі мали час на поїздку в кораблику, ми ж прогулялися до Парламенту.

В Мюнхені була дещо занудна екскурсовод, але саме місто готичне і в осінню пору дещо магічне. В нього неможливо не закохатись.

Далі була Швейцарія з спокійним та дорогою простотою Цюріха, мальовничим Люцерном.

Окремо хочеться відмітити факультатив Монблан та Ансі. Це просто варто побачити. Ці білосніжні величні гори закохають в себе будь кого. Просто слів бракує описати цю нереальну красу. Підніматися на фунікулері і страшно і зворушливо. Комусь трохи може закрутитися голова на висоті, але загалом цей факультатив рекомендую всім. Потім романтичне містечко Ансі це справді вдала ідея, бо після холодних пейзажів гір (хоча при-5 в осінньому одязі було комфортно) спустилися в тепле квіткове містечко з яскраво вираженим французьким шармом.

Женева виявилася маленькою, комфортною і якоюсь ностальгічною.

Берн і Бернський оберланд це та справжня Швейцарія заради якої власне і їдуть всі. Природна краса просто неймовірна. Серед старих високих гір відчуваєш себе маленькою людиною у великому світі. І корови на галявинах створювали антураж дикої незайманої природи. (Кому що, а мені корови)

Дещо скоро вийшла поїздка в Нойшванштан. В середину зайти групою неможливо, бо у зв‘язку з ковідом пускають лише 10 людей. Міст був закритий, тому ми його повноцінно не оглянули, а поїздка в Кімзее взагалі вийшла коротенькою і можливо недоцільною, бо палац ми не бачили, а після Швейцарії озеро виглядало звичайним.

Загалом тур вийшов комфортним і чудовим, ідеальний щоб ознайомитися і оглянути Швейцарію з її визначними місцями, побачити неймовірний Монблан.

Щодо готелів, сподобались майже всі окрім тих, що в Угорщині. В Будапешті взагалі був брудний номер. Але ми були замучені і чудовим настроєм після всього побаченого в турі, що цей негатив мало помітний.

Дуже раджу цей тур усім, хто хоче спокійно не поспішаючи по бачити красоту Швейцарії і неймовірний Монблан. Це просто нереальна комбінація краси та величі природи гір та озер.

Номінації відгука "Комфортна Швейцарія "

8
Реклама
Відгуки про інші тури