Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

інша назва туру - мільйон фотографій

"перший в моєму житті євротур пройшов чудесно!"

Відгук туриста Аккорд тур Olli (Винники) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 21 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Справжня Угорщина! Закрут Дунаю, Балатон і Хевіз!

день 1. виїзд зі Львова - добре що на ж/д вокзалі. зі всіх автобусів на стоянці наш був найгарніший - і зовні і всередині зручний. Водії позитивні, знають свою справу.

Нічний переїзд - штука нелегка, але добре що в автобусі було досить вільних місць, тому пасажири порозсідались, більшість мали по 2 крісла на одного, то так було зручніше. Кожних 2-3год - санітарні зупинки. Кордон пройшли приблизно за 2год (кажуть що це досить швидко). Ще трохи їхали по Угорщині і досипали на стоянці недалеко від нашого першого екскурсійного пункту - Мішкольц.

день 2. хороший задум в турі - після нічного переїзду відправити туристів у купальню, це дуже доречно, справді заряд бадьорості на цілий день.

печерна термальна купальня в Мішкольці - це просто щось надзвичайне. там настільки красиво, що словами не передати. там треба побувати. вхід 7 євро. лабіринти печер різної висоти, стіни різних кольорів і з різних мінералів чи каменів, вода різної глибини і температури, кольорова підсвітка... там дуже цікаво. і корисно для здоров'я.

переїзд в Егер - дуже миле красиве місто зі своєю історією, фортецею, річкою, і красивими клумбами. мені дуже сподобалось, хочеться туди ще повернутись.

після дуже насиченого дня ввечері ми добрались до нашого готелю в Будапешті. нажаль - тут мінус - готель бажав би кращого, як і сніданки, як на мене - на три зірочки не тягне. навколишня територія ніяка, 3місний номер досить маленький., і цей готель Bestline знаходиться за 10 км від центру.

день 3. оглядова екскурсія по Будапешту перетворилась у гонитву за екскурсоводом, хотілось би трохи розтгнути її в часі, бо це дуже цікаво, інформації багато, але не встигаєш її "переварити" і все пофоткати, як вже треба доганяти гіда. і ще були "глюки" з аудіогідом, бо звук в навушнику перебивало вже за 5-7 метрів від екскурсовода, так що половину інформації ми, нажаль, пропустили. але загальні враження від Пешту - найкращі. архітектура - the best.

Після цього ми переїхали на інший берег Дунаю - на сторону Буди. Для тих, хто любить замки і палаци - те що треба. кожен метр - фотозона))) але знову "оглядова" екскурсія перетворилась на "оббігову", краще було б, щоб вона тривала хоча б 2год, а не 1,5

тому всі сіли в автобус, а ми втрьох залишились там і зробили "дубль 2". Рибацький бастіон, церква Матіуша, королівський палац, резиденція, гори на горизонті - ось така вона, таємнича Буда. там варто побувати, і так щоб не спішити.

з Рибацького бастіону ми спустились на набережну і пішли в сторону гори Геллерт - ще один цікавий туристичний об'єкт, як на мене - відвідати його просто обов'язково. підйом - сходами або доріжками - як кому зручніше, а краєвид з вершини просто надзвичайно мальовничий. шкода тільки що цитадель була закрита.

Вечірній Будапешт - це окрема тема. освітлювачі попрацювали на славу. і побачити ці всі вогні, та ще й з кораблика - найкращі враження на все життя. угорський парламент - і вдень і вночі - це справді візитна картка Угорщини.

день 4, поки всі бажаючі поїхали на "офіційну" екскурсію, ми вирішили піти в купальні графа Сечені. від нашої точки збору  вцентрі - приблизно 4км пішки. цілий проспект Андруша (як і цілий центр) це просто суцільний музей архітектури.

ця купальня можливо і найдорожча в Будапешті, але сюди вартує прийти, і йти звідси не хочеться. три басейни під відкритим небом, і ще  багато басейнів різної глибини і температури в приміщеннях, також є сауни.  

недалеко від купальні є парк і замок - ще одна фотозона для любителів оброслих плющем стін. надзвичайно гарно.

день 5. поїздка в океанарій - теж вартує. безліч рибок, риб і великих рибин, кораловий світ, скати, акули... навіть крокодили, а ще мавпочки, ящірки і морські свинки))) і тропічний дощ))

потім ще прощальна прогулянка по місту, і відправлення в дорогу додому. на кордоні стояли кілька годин, знову нічний переїзд, але у Львів приїхали рівно в 8год ранку, водії молодці.

Дякую Богу за чудесну погоду - в той час як у Львові було холодно і хмарно - в Будапешті було сонячно і тепло (21-26 вересня).

наш керівник групи - координатор Богдан Распутний - просто молодець, чудово справився зі своїми обов'язками, все було гарно сплановано і чітко організовано, дійсно відчувається - що людина на своєму місці.

Поїздка в Угорщину доволі бюджетна, ціни приблизно як в Україні. Туди варто їхати.

єдина "ложка дьогтю" це передісторія, тому що Аккорд-тур кілька разів відміняв "гарантовані виїзди", з цим просто якась каша, надіюсь що виною всьому цьому є лише карантин. але бажаю компанії Аккорд-тур це якось виправити, бо далеко не всі можуть кілька разів на рік переплановувати свої відпустки.  

 

враження від туру просто мега-круті і класні. карта пам'яті в телефоні просто "тріщить по швах" від фоток і відео.

так що дякую Аккорду, водіям, керівнику групи, всім іншим туристам і Богу за цей чудово проведений тиждень. після цієї угорської казки так не хотілось повертатись в реальність...  

і ще  - тепер мені хочеться спробувати себе в роботі у сфері туризму!  

Номінації відгука "інша назва туру - мільйон фотографій "

0
Реклама
Відгуки про інші тури