Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна макарська рівєра та нечарівні враженні від аккордтуру

"Все почалося влітку коли було заброньовано поїздку на 8 діб , з відпочинком 5 діб в чорногорії. Заздалегідь було куплено всі білети та заброньовані готелі для подорожі туди та назад ( я зі сходу України, до Мукачево їхати довго, двома поїздами"

Відгук туриста Аккорд тур admodum (Сєверодонецьк) на тур
Поїздка: 11 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Магія Адріатики Відпочинок на морі

Зі 2 доби до виїзду ми дізналися, що тур перенесено на одну добу пізніше. Це не вкладалося в графік відпустки, прийшлося здавати частину броней та білетів. Було запропоновано подорож на 6 діб с відпочинком 2 доби на морі.

Самою подорожжю я дуже задоволена - група підібралася дуже зібрана - все відбувалося вчасно, без запізнень. Все встигали. Гід Денис - теж дуже сподобався. Багато цікавого розповідав, підібрав для дороги гарну підбірку фільмів та мультиків. Підказував с екскурсіями. Взагалі, він дуже щира, цікава та порядна людина. Окреме дякую водіям ми встигли всюди і це не дивлячись на 6,5 годин на митниці!!!

Море, гори в Макарській - це не описати словами, цей колір та прозорість, це повітря. Побували ми на Плітвицьких озерах це чарівна казка!!!

Готелі, їжа все було ок.

Загалом ми побували в Будапешті, Загребі, Задарі. Ще група їздила в Дубровник та На рибний пікнічок, але ми вирішили насолодитися морем:)

Номінації відгука "Чарівна макарська рівєра та нечарівні враженні від аккордтуру"

0
Реклама
Відгуки про інші тури