Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наша неймовірна відпустка Намисто Гуцульщини

"Весь тур промайнув наче за мить ,хоча насправді він був 6 днів "

Відгук туриста Аккорд тур Ігор (Одеса) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 18 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Не перший раз подорожуємо з Акорд Тур, і не в перший раз по Україні. На цей раз обрали для відпустки тур Намисто Гуцульщини і жодного разу не пошкодували, тур дійсного чудовий і яскравий! В програмі сподобалось все: і затишне місто Івано-Франківськ, і Яремче, і Буковель і всюди неймовірна краса в природа! Тур дуже добре збалансований, ми були на всіх екскурсія і всюди було достатньо часу погуляти, все подивитись,   пофотографуватись, насолодитися моментом і добре відпочити!

Група зібралася велика, зі всіх куточків України. Велика подяка за гарний настрій, організацію, багато цікавих історій про краї, в яких ми були нашому гіду Теодору! Він насправді не працює, а живе цим! Також у нас був гарний водій - Михайло (Мішаня, як він сам себе називав), дуде позитивний та досвідчений, а автобус був у гарному стані та чистий.

Все було добре організовано, ми встигли все побачити і всюди побувати по маршруту, дякую за організацію Акорду. Єдине що не дуже сподобалось, так це готель в Яремчі (Назар і Мар'яна) - шумоізоляція в номерах ніяка і сніданки дууууже бюджетні, але взагалі на враження від подорожі це не вплинуло.

Будемо і надалі подорожувати з Акордом, цей тур можемо однозначно рекомендувати!

Номінації відгука "Наша неймовірна відпустка Намисто Гуцульщини"

0
Реклама
Відгуки про інші тури