Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Казковий вікенд та безцінні спогади!

"Однозначно рекомендуємо відвідати даний тур!"

Відгук туриста Аккорд тур Trenihina Anastasia (Сімферополь) на тур
Поїздка: 24 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецький вікенд...

Вдруге подорожували з Аккорд Туром. Цього разу вибір пав на "Турецький вікенд" у місто мрії на річницю. Але на обрану дату група не набралась, тому перенесли на 24.09-28.09.

Спочатку трохи засмутились, але згодом зрозуміли, що вийшло якнайкраще, адже керівник групи Ігор та водії - профессіонали своєї справи, група набралась дуже хороша, дійсно було враження, що подорожуємо дружньою родиною, а не щойно познайомились.

Ще при першій розмові Ігор настроїв на позитив, чітко відповів на всі запитання, а їх було чимало та однією розмовою ми не обмежились, підказав, де можна перечекати до ранкового відправлення (поцікавився, о котрій приходить наш потяг), у Вінниці зустрів посмішкою. Під час подорожі також зміг об'єднати таких різних між собою людей, в Ігоря було продумано все до дрібниць, але при цьому все було природньо та невимушено, добре подорожувати з таким Другом. Водії Анатолій та Валерій

подарували комфорт, відчуття безпеки у дорозі, дуже приємні у спілкуванні та раді допомогти! З нами їхала група з дітьми-підлітками, мами яких дорогою в Стамбул співали українські пісні, співали чарівно та злагоджено, відчувалась підготовка та те, що музика лилась від серця, дякую дівчатам за спів та атмосферу у дорозі, надиво, тривалий спів зовсім не заважав, а був в радість.

Однозначно, дві ночі в Істанбулі замало, але цілком вистачить, щоб остаточно закохатись у це місто та впевнити - ми ще обов'язково зустрінемось.

Подорож неодмінно запам'яталась надовго, ще раз величезна щира подяка Ігорю, Анатолію, Валерію та всій групі, з якою ми провели ці чудові дні! Сподіваємось, ще буде можливість подорожувати разом.

Єдині негативні моменти в турі пов'язані з екскурсоводом Дурсуном, який не лише намагався замінити інформацію з теми екскурсії недолугими однотипними жартами, а й, загубивши нас посеред екскурсії, сказав іншім членам групи: "Двоих не хватает, ничего страшного" та повів їх далі (люди подумали, що це черговий жарт, і потім були в шоці, коли дізналися, що жартом це не було). Радимо Аккорд Туру ще раз подумати про співпрацю з цим гідом, а туристам не витрачати час та гроші на екскурсії, які проводить саме він, бо не дуже приємно опинитись загубленим посеред екскурсії в незнайомому місці в незнайомій країні (ще й за власні кошти). Неможливо уявити, щоб така ситуація сталась, наприклад, у Ігоря Данієляна, керівника групи, який по декілька разів перераховував всіх та приділяв особисту увагу кожному, який, не будучи стамбульським гідом, надавав набагато більше цікавої інформації.

Не знаємо, коли і куди поїдемо наступного разу, але там обов'язково буде Ігор і не буде Дурсуна!

Номінації відгука "Казковий вікенд та безцінні спогади!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури