Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож Балканами

"Ця історія про те, як я закохалася у Чорногорію, знайомитися з якою зовсім не планувала ближчим часом, але обставини внесли суттєві корективи. Ситуативно прийняла блискавичне рішення змінити курс і жодного разу не пошкодувала- все склалося якнайкраще"

Відгук туриста Аккорд тур Lina13 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 08 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудеса Балкан: Чорногорія + Албанія + Македонія!

Направду дивовижний тур! Три сусідні країни, на перший погляд, схожі між собою, виявилися настільки різними, а мандрівка в цілому видалася такою контрастною, що залишитися байдужим не мав шансу ніхто.

Однозначно рекомендую його всім: на тих, хто ще не відкрив для себе Балкани, чекає калейдоскоп надпотужних вражень, важко й уявити, що може затьмарити їх; ті, хто вже бували там, при повторному відвідуванні бодай однієї з трьох країн обов'язково знайдуть для себе щось нове, адже встигнути побачити все за один, два, навіть три візити, не реально. Я особисто повернулася з туру з немалим списком місць, в які кортить потрапити в перспективі.

Програма туру настільки насичена, що в той момент, коли наш гід Денис Горчаков, оголосив екскурсії, які відбудуться (за кількістю бажаючих), мимоволі замислилася над тим, яким чином можливо вписати їх у визначені таймінги, була готова на будь-які жертви (трьохгодинний сон, сніданок ввечері тощо), аби реалізувати заплановане, разом із тим розуміла, що я подорожую не одна, тобто від цього нічого не залежитиме, і найбільше боялася почути нищівне "не встигаємо", яке неоднократно звучало в інших автобусних турах. Сказати, що Денис добре виконав нелегке завдання, - мало. Він бездоганно виконав свою роботу, просто чарівно все спланував, і це лише один з тих факторів, завдяки яким він заслуговує на НАЙВИЩУ оцінку. Дуже вдячна йому за подорож БЕЗ ЖОДНОГО РОЗЧАРУВАННЯ, допомогу у вирішенні проблемних питань і слушні, вчасні поради.

Дякую всім гідам, які проводили нам цікавезні екскурсії містами й каньйонами. Проковтнути таку кількість інформації важкувато, але вони "годували" нас порційно і смачно. Окрема подяка Наталі, після екскурсії з нею я повернулася закоханою у Чорногорію, при нагоді повернуся у цю країну, напевно не раз. (Наталі, якщо Ви читаєте цей відгук, особисто дякую Вам тут, бо не встигла зробити це у Чорногорії. Ви НЕЙМОВІРНА! Ще довго цитуватиму Вас!)

Також дякую нашим водіям, які майстерно долали серпантини і довгі переїзди, один з яких - 1300 км, позмінно перебуваючи на варті нашого комфорту, жодних нюансів, пов'язаних із дорогою, не відчула на собі.

Окрема подяка всій нашій групі, я щаслива, що опинилася серед людей, які подорожують з метою побачити світ, а не пошопитися по супермаркетах за кордоном.

Номінації відгука "Незабутня подорож Балканами"

0
Реклама
Відгуки про інші тури