Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутнє перше знайомство

"Захоплюючі враження та неймовірні краєвиди за кожним поворотом. Навіть не можна визначити, куди хочеться повернутися в першу чергу: в Дубровник, на водоспад Кравіц чи на Скадарське озеро. Тур насичений, цікавий та добре продуманий. "

Відгук туриста Аккорд тур Олена (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 13 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Модний вікенд! Дубровник + Будва

Наш тур припав на 4 вихідні 14-17 жовтня. Програма туру надзвичайно цікава та різноманітна. Усім, хто перший раз відправляється у ці країни, рекомендую відвідати усі факультативні екскурсії (не були тільки на боснійському обіді та на "Грі престолів"). Кардинально відрізнялися враження від відвідування Скадарського озера: неймовірне захоплення від тих, хто обрав екскурсію, і розчарування від тих, что вирішив самостійно відвідати озеро. Дякую Аллі, що вийшло організувати екскурсію на Скадарське озеро для 6 осіб. Ми плавали на човнику, дуже близько до природи, насолоджуючись смачною їжею. Ця екскурсія запам"яталася мені чи не найбільше.

Хоча вражали усі краєвиди: і гірські серпантини, і морські пейзажі, і стародавні міста. Дубровник також залишив неймовірні враження, плануємо обов"язково повернутися наступного року. Однак не менш цікаво було блукати й вуличками історичної частини Мостару та Котору.

Аж ніяк неочікували побачити такий потужний водоспад. До цього відвідала майже всі водоспади Карпат та Криму, але з Кравіцем вони не мають нічого спільного. Кравіц більше схожий до Ніагари, і такого аж ніяк не очікуєш у нас поблизу.

Повернулися додому сповненні вражень і натхненні на нові подорожі. Дякуємо нашим чудовим водіям та керівнику групи!

Номінації відгука "Незабутнє перше знайомство"

2
Реклама
Відгуки про інші тури