Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Всім раджу

"Почитайте, може щось сподобається"

Відгук туриста Аккорд тур Олександр (Львів) на тур
Поїздка: 06 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва

Доброго всім дня! Не таємниця, що автобусні тури не є самими комфортними з точки зору туризму... але в черговий раз переконався що це свого роду наркотик - перший день тяжко - далі як по маслу. Більшість туристів з якими подорожуєш вже затяті автобусомани, тому всі все знають. Так і в цьому турі - всі колегі з досвідом.

По перше - всім нам повезло - загрузка втобуса була рівно наполовину - Аккорд випадково виконав всі карантинні обмеження. Кожен займав окремий ряд - що дуже комфортно.

Щодо автобуса - все норм. І не новий, і не старий. Поломок не було, водії професійного рівня, що зразу відчувається в горах. Їм окреме дякую.

Щодо програми туру - всіь бажаючим за 11 днів побачити ознайомчо 8 країн - Вам сюди. Єдине - три дня релакса в Будві хороша ідея в сезон, в нашому випадку печалька - там робити немає чого. Погода зовсім не сприяла всьому туру - але то таке, Аккорд тут нідочого. Як приклад в Болгарії зустріли перший сніг що досить було непередбачувано.

Щодо додаткових екскурсій - справа кожного, однак від себе рахую абсолютно непотрібними:

- обід в Сербії - ігра Престолів - Рильський монастир.

Зіпсовані екскурсії із за нульових гідів - Тірана та Круя - гід чудово розмовляє (хоч і на російській, але розповідає не по суті, а про свою родину та про інші бредові теми). Скопье та Канбйон Матка - нуль повний як по матеріалу так і по викладенню.

Крім того, звернув би увагу Аккорда щодо заміну програми по Каньйону Матка - при вартості екскурсії 33 евро, переїзду на 17 км та вартості лодки 4 евро з носу - можна було запланувати мінімальний ланч або якесь сугріваюче вино (на кшалт Арбанаси де за 21 евро ше й повноцінний обід). Аккорд не жаднічайте... налийте людям горячого чаю, 50 грам ракії і якійсь тост - і все Ви якісно відпрацювали нарубане баблішко.

Щодо готелей - все як завжди. Єдине - Аккорд!!!! Поміняйте віллу Бутуа в Будві негайно. Власники - повний отстой. Номерний фонд - г.. но. Три доби жив з дружиною в телефонній будці. Романтично але.. щоб я міг пройти на балкон вона чуть з номера не повинна була вийти. І перший раз бачив щоб на сніданку мені заглядали в рот і відмовили в другій чашці кави.

Щодо колективу. Тут повезло. Критичних скандалів на 7-8 день подорожі не було (це стандартна тема в турах). Крмі того декілька скромних фуршетів в групі по дорозі остаточно зняло напругу.

Щодо супроводжуючого гіда - тут окрема тема. Віталій Пристава - це людина із за якої Аккорд однозначно несе збитки. Гід на порядок краще гідів на окремих факультативах. Аккорд - доплачуйте Віталію 500 евро за тур і хай він проводить всі екскурсії самостійно. Не долучайте місцевих гідів, порівняно з ним вони повний отстой. Наш супроводжуючий, на мою субєктивну думку був найкращим супроводжуючим гідом за мої 11 років з Аккордом. Рівень знань та навички донесення до клієнта інформації - заслуговують великої поваги.

Аккорду дякую! Колегам вітання! Пан Віталій, про Ваші майбутні тури прошу повідомляти в приват.

З повагою до всіх -

Номінації відгука "Всім раджу"

1
Реклама
Відгуки про інші тури