Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній вікенд - це море позитива та радості!

"Всі дороги ведуть до Риму: ось і нас привели)))"

Відгук туриста Аккорд тур Engel (Славута) на тур
ще
24
фото
Поїздка: 16 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Незабутній вікенд: Відень, Рим та Венеція

Підготовка до мандрів в цей раз була спонтанною взагалі, а ще й з неочікуваним завершенням: планували поїздку в Швейцарію-Німеччину-Нідерланди-Бельгію (на північ, одним словом), а вийшло -   на юга І дуже-дуже ми раді, що саме так! Навіть погодка, як на замовлення! А враження, емоції та нові знання - це навіть не обговорюється! Що сподобалось найбільше? Все. От, реально, кожна хвилина подорожі, любе нове місто  - це супер! Тому все, що ми побачили, відчули, пережили  - це калейдоскоп щасливих подій, і так всього було багато, що, здається, це було не 5 днів) Будапешт - дуже сподобався, а вечірній, сяючий - це просто восторг! Ажурні будівлі, Дунай, мости, палаци - як яскрава казка серед монотонності життя!

Відень-він холодніший, суворіший - але знову - вражаюча уяву архітектура, відчуття старовини, відчуття, що ти на машині часу перенісся у Середньовіччя). Класно, незабутньо, цікаво та дууууже гарно!

Рим. Ватикан. Венеція. Мрія побувати в таких настільки старовинних та значущих для всього світу містах, історія яких - це історія планети Земля. Тобто, це настільки неперевершено: бути там, ходити по тим самим вулицям, бачити пам'ятки тисячолітньої давності, торкатись їх) Цікаві розповіді, історичні факти та сама атмосфера цих міст - це незабутні емоції, адреналін, драйв та відчуття щастя - бо мрія здійснилась!!! У нас з донькою - саме так це відчувається

Подорожуйте, люди добрі, здійснюйте мрії!

А ми дуже дякуємо Аккорд-туру: ви даруєте людям радість!

Дякуємо нашому чудовому гіду Олені Ковальчук - за чуйність, уважність, координацію, організацію, за все!!!

Дякуємо водіям-віртуозам Миколі та Віктору, без яких подорожі не було б! Вони великі молодці - везли нас, як ніби ми хрустальні вази!  

Дякуємо Наталочці - туристичному агенту зі Львова та дуже чудовій людині, яка нас вдруге відправляє в тур: за турботу та терпіння! Хочемо ще знову і знову в мандри

Всі будьте здорові та щасливі!

Номінації відгука "Незабутній вікенд - це море позитива та радості!"

2
Реклама
Відгуки про інші тури