Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довга прогулянка Європою

"В жовтні хочеться тепла і яскравих емоцій, цей тур якраз про ЦЕ ))"

Відгук туриста Аккорд тур koleso69 (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 08 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В ритмі іспанських кастаньєт

Початок туру був, як перевірка на витривалість, 12 годин пішло на перетин кордону. Відповідно екскурсій запланованих на перший день у нас не було.

З другого дня почали потроху надолужувати втрачений час на кордоні. Мюнхен подивилися поспіхом, хотілося би на пару годин більше, але вцілому, що таке Баврія і яка вона неймовірна ми встигли відчути.  

Третій день в Швейцарії. Що сказати про цю карїну - все дуже красиво і дуже дорого. А ще холодно і волого. Особисто я б не хотів жити в такій країні, але це питання особистого смаку)

Потім ночівля і транзит по території Франції і нарешті... тепла і суха Іспанія. В цій країні я не перший раз, довелося побувати в різних регіонах, в тому числі і на Канарських островах. Іспанія мені подобається з усіх боків і у всіх відношеннях. Природа, погода, культура, архатектура, люди, ціни... Це та країна, де б я жив, вразі чого)) В Барселоні я був вдруге але хочу ще. За одну екскурсію неможливо відчути повною мірою це місто, там треба пожити. Неймовірна Жирона,  Музей Далі,  Гора Монсеррат,  Гауді і його творіння, готичний квартал, море, пляжі... ну ви зрозуміли, Іспанія це моє.  

На зворотньму шляху ми на пару днів зупинилися на півдні Франціїї, а точніше в Ніцці.  Лазурний Берег Франції, він як Іспанія тільки більше гламуру, як же у Франції без цього. Ця країна мені більш близька ментально, я їх розумію. Так само це була не перша моя подорож до цієї країни і сподіваюсь не остання.  

В Монако хоча би раз треба побувати кожному, хто вважає себе знавцем Європи. Вона унікальна. Нічого подібного більше не існує.

Словенія, відверто кажучи, моя давня мрія. Це як конценрована Хорварія. Тут менше простору але не менше притаманним тільки адріатичним країнам красот. І люди, вони неймовірні.  

Не чесно буде нічого не сказати про Угорщину. Ми її практично не бачили. Хіба, що з вікна атобуса, але мені вона подобається. Перший раз я потрапив в цю країну в далекому 1991 році, багатьох з вас тоді ще на світі не було))) Так от, Угорщина мене завжди вражала своєю неподібністю (не знаю чи є таке слово) до інших країн-сусідок.  

Отже, якщо у вас назріла необхідність поміняти свою повсякденну головну біль на біль в ногах, якщо набридли сірі будні і хочеться яскравих емоцій - цей тур для вас.

P. S. Окрема подяка нашому турлідеру Марії і водям автобусу, Михайлу і Назарові! Ви неймовірні!

 

Номінації відгука "Довга прогулянка Європою"

0
Реклама
Відгуки про інші тури