Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дивовижний світ Швейцарія і Баварія

"Швейцарія у всій своїй неймовірності"

Відгук туриста Аккорд тур Galil N. (КИЇВ) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 15 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Дивовижний світ Швейцарії   Берн, Цюріх, Женева + Монблан, Ансі

Тур «Дивовижний світ Швейцарія і Баварія» 15 жовтня 2021 року був з раннім відправленням, о 00.30. Перевага в ранньому виїзді була втрачена під час очікування при проходженні кордонів – на жаль. Наш тур відбувся по дещо скороченій програмі, без екскурсійної частини у Німеччині, через зміну правил відвідування країни невакцинованими громадянами, що з’ясувалось перед самим нашим виїздом в тур. Натомість мали змогу заїхати у Вадуц що в Ліхтенштейні. Загалом на якість вражень відсутність Німеччини у програмі не вплинула.

Часу для перебування в містах та на відвідування факультативних екскурсій було більш ніж достатньо. Необхідності поспішати не було і на одному місці теж довго не засиджувались. Обрані додаткові факультативні екскурсії не розчарували. Незвичайна Франція і гора Монблан. Цей куточок Франції сильно відрізняється від інших, її більш відомих частин. Міста Шамоні та Ансі залишаться в пам’яті надовго. Підйом на гору Монблан не можна пропустити, перебуваючи в такій чудовій місцевості вид з гори вражає. Панорама на Швейцарію та Францію з оглядом на 360 градусів байдужим нікого не залишить. Цей факультатив краще не пропускати. Дорого, але варто того. Факультатив Бернський Оберланд і долина водоспадів. Швейцарія у всій своїй неймовірності. Згадуючи наскільки чудові місця вдалося відвідати під час факультативів стає зрозуміло як сильно вони додають вражень і без того насиченій програмі туру.

Супроводжуючий групи в турі була Надія Меда. На протязі всієї подорожі була дуже надійним керівником. Уважна до туристів, добре слідкує за часом, орієнтує в містах перебування. Детально розказувала про склад та наповненість екскурсій щоби кожен міг вибрати як проводити час на власний розсуд. Про кожну країну на шляху слідування розповідала різні факти та доповнювала інформацію цікавими особливостями. Надавала адекватний час на санітарні зупинки. Такого керівника хочеться мати у кожному турі. Позитивні емоції під час поїздки дуже залежать від організаторських здібностей супроводжуючого, тому такий хороший керівник як Надя лише посилює враження від і без того чудового туру – «Дивовижний світ Швейцарія і Баварія».

Номінації відгука "Дивовижний світ Швейцарія і Баварія"

1
Реклама
Відгуки про інші тури