Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікувані Балкани

"Під час карантину також можна жити."

Відгук туриста Аккорд тур Daria (КИЇВ) на тур
ще
21
фото
Поїздка: 21 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудеса Балкан: Чорногорія + Албанія + Македонія!

Спойлер: якщо з вами буде Денис, то поїздка вдасться! Дуже хочеться подякувати надзвичайно обізнаному, компетентному, харизматичному керівнику групи Денису, який супроводжував всю групу 24/7. Максимум корисної інформації, уваги та відповіді на всі питання можна отримати, спілкуючись із Денисом. Словом, керівник групи як окремий величезний плюс нашої чудової подорожі)

Водії Ігор та Ігор максимально проявили свій професіоналізм на гірських серпантинах. Тому під час нічного переїзду ми спали спокійно. І, звісно, велика подяка всій групі, з якою, чесно кажучи, нам сильно пощастило.

Загалом, це вже найдовший відгук, який писала за все життя, але декілька слів про самі країни Балкан. Чи варто їхати понад 1000 км автобусом, щоб побачити Адріатичне море? Відповідь однозначно ТАК! Хоч Македонія, Албанія та Чорногорія близькі сусідки, але по духу вони такі різні. "Застатуйована" Македонія, мусульманська Албанія та "лінива" Чорногорія - ідеальний маршрут! У разі можливості та бажанню, звісно, радимо брати максимум екскурсій. Екскурсовод у кожній країні різний, місцевий, тому слухати їх дуже цікаво. А краєвиди, які чекають на туристів - ще та естетична насолода! Можливість побалувати себе чистими хвилями Адріатичного моря у туристів також є! Тому радимо нею скористатися) І їжа! Смачно поїсти у цих країнах можна і треба) Можна відразу із групою спланувати вечерю і відвідати заклад із традиційною кухнею. Наостанок готелі. У кожній країна ми мали гарні номери, де можна було комфортно провести ніч. Також у кожному готелі був сніданок, включений у вартість, тому на екскурсії вже їхали ситі і виспані. Найважче - це дорога. І до цього треба бути готовим. Із собою, звісно, варто взяти улюблену дорожню подушку, ковдру і потужний повербанк (у нашому автобусі не можна було підзарядитися).

Всім бажаю гарних подорожей, легких переїздів і перельотів, нових країн, емоцій, знайомств та неймовірних краєвидів!

Номінації відгука "Довгоочікувані Балкани"

0
Реклама
Відгуки про інші тури